Ξάνθη: Τα φιλικά της Παρασκευής

Gazzetta team
Ξάνθη: Τα φιλικά της Παρασκευής

bet365

Το απόγευμα της Παρασκευής στο προπονητικό κέντρο της Ξάνθης στα Πηγάδια, οι ποδοσφαιριστές της ξανθιώτικης ομάδας έδωσαν δύο διαδοχικά φιλικά παιχνίδια με δύο ομάδες που συμμετείχαν στη φετινή Γ' Εθνική.

Δύο φιλικά είχε το πρόγραμμα της Ξάνθης την Παρασκευή...

Πρώτα με την Ασπίδα Ξάνθης στις 16:30, εκεί όπου οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο Μίλαν Ράσταβατς επικράτησαν με 2-0 χάρη στα γκολ των Κοβάσεβιτς (15′) και Μπρίτο (57′) και στη συνέχεια στις 18:30 με τον Ορφέα Ξάνθης, με την διαφορετική 11άδα της Xanthi FC να επικρατεί με 6-2. Σκόρερ σ’ αυτό το παιχνίδι ήταν οι Κάστρο (6′ πέναλτι, 27′), Θυμιάνης (8′), Μπαριέντος (32′), Τζουρίτσκοβιτς (πέναλτι 60′) και Τσιλιγγίρης (62′) με την φιλοξενούμενη ομάδα να μειώνει με τους Τορομανίδη (45′) Χαλήλ Ιμπράμ (51′).

Η Ξάνθη στο παιχνίδι με την Ασπίδα αγωνίστηκε με τους: Γκαραβέλη, Φασίδη (45′ Τριανταφύλλου), Χατζητερζόγλου, Τενεκέ (83′ Γράβα), Συλλά, Μελιόπουλο (83′ Τσιτσεκίδη), Κοβάσεβιτς, Τσαπάρη, Σουλεϊμάν, Μπρίτο, Φάκκη (45′ Κοτόπουλο), ενώ στην αναμέτρηση με τον Ορφέα χρησιμοποίησε τους: Σταθάκη (56′ Κοτσάκη), Μπαξεβανίδη, Λισγάρα, Θυμιάνη, Κασάδο, Καντά (56′ Μανίσογλου), Λεωντσάκο, Μπαριέντος (56′ Τσιλιγγίρη), Σαρπόνγκ, Κάστρο και Τζουρίτσκοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα