Ολυμπιακός: Το πλάνο για το +2 στους στόπερ και οι αποχωρήσεις...

Ολυμπιακός: Το πλάνο για το +2 στους στόπερ και οι αποχωρήσεις...

Ολυμπιακός: Το πλάνο για το +2 στους στόπερ και οι αποχωρήσεις...

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει δεδομένα έναν φευγάτο στόπερ, έναν που μένει μέχρι να κληθεί να... αποχωρήσει και δύο προσθήκες στα σκαριά για το προσεχές διάστημα. Το Gazzetta παραθέτει τα δεδομένα.

Προφανώς και η επισήμανση που κάνουμε αφορά στους στόπερ του υπάρχοντος ρόστερ. Εξ αυτών λοιπόν ο Πορτογάλος Ροντερίκ Μιράντα δεν μένει στον Ολυμπιακό, γυρίζοντας στην ομάδα όπου ανήκει, την Γουλβς.

Εκεί υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να μείνει αλλά το πιο πιθανό συνεχίζει να είναι το να αποχωρήσει. Ο 28χρονος Μιράντα φέτος είχε 20 ματς με 3 ασίστ στους Πειραιώτες. Πάμε στον έτερο στόπερ που έχει πιθανότητες αποχώρησης αλλά δεν είναι ακόμα τόσο βέβαιο πως αυτό θα συμβεί. Είναι ο Γιάγκος Βούκοβιτς που έχει συμβόλαιο σε ισχύ. Ο Σέρβος μένει μέχρι νεοτέρας και έως ότου κλείσει τουλάχιστον ένας ακόμα στόπερ πλην του Ουσεϊνού Μπα.

Ο 30χρονος Σέρβος φέτος είχε 28 ματς με 3 γκολ και 1 ασίστ. Ο Γιασίν Μεριά πρόκειται να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, ωστόσο θα λείπει στο Κόπα Άφρικα με την Τυνησία: μία διοργάνωση που θα γίνει στην Αίγυπτο από τις 21 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου. Ο Τυνήσιος μπακ είχε φέτος στον Ολυμπιακό 26 αγώνες με 1 γκολ. Ο έτερος Αφρικανός Παπέ Αμπού Σισέ είναι μαζί με τον Κούτρη οι πιο πιθανοί για πώληση - παραχώρηση. Ο Σενεγαλέζος Σισέ θα είναι επίσης στο Κόπα Άφρικα και φαίνεται πως οι τελικές αποφάσεις (σ.σ. όπως και για τον Καμαρά) θα ληφθούν μετά το πέρας της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Ο Σισέ φέτος είχε 29 ματς με 2 γκολ. Επιπλέον ο 34χρονος Αβραάμ Παπαδόπουλος, εκ των αρχηγών των Πειραιωτών, με 2 ματς φέτος θα συνεχίσει στο Λιμάνι.

Τώρα στο θέμα των προσθηκών. Πλην του Μπα που είναι μεταγραφή θα προκύψει μία τουλάχιστον ακόμα απόκτηση στόπερ. Κοινώς δύο στο σύνολο. Ωστόσο εφόσον φύγει και τυπικά ο Σισέ οι στόπερ που μπορεί να αποκτηθούν στο σύνολο θα είναι τρεις: Μπα, ο αντί-Βούκοβιτς και ο αντί-Σισέ. Σημειώνεται ξανά πως ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη προσπάθεια για Μολέδο, Σκτρελ και Ματιέ ενώ τις τελευταίες ημέρες διαπραγματεύεται με αρκετά καλές πιθανότητες την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα