Λουτσέσκου: «Θέλω να πάρω τα πάντα με τον ΠΑΟΚ»!

Λουτσέσκου: «Θέλω να πάρω τα πάντα με τον ΠΑΟΚ»!

Λουτσέσκου: «Θέλω να πάρω τα πάντα με τον ΠΑΟΚ»!

bet365

Απίθανες δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Ρουμανία για τον ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς, για τον ΠΑΟΚ που θέλει να δημιουργήσει και να συνεχίσει να κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μετά από την επέμβαση που υποβλήθηκε στον ώμο και τον κράτησε για δύο τρεις μέρες στη Θεσσαλονίκη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται πλέον στη Ρουμανία δίπλα στην οικογένεια του.

Σε δηλώσεις που έκανε σε ρουμανικά ΜΜΕ ο αρχιτέκτονας του φετινού νταμπλ από τον ΠΑΟΚ έθεσε ως στόχο την πρόκριση της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ξεκαθάρισε για πολλοστή φορά ότι δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τον πάγκο των Νταμπλούχων.

«Ήταν μια φανταστική χρονιά με πολύ έντονα συναισθήματα! Στις 11 Μαΐου πέρασα ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό Σάββατο, όταν και κατακτήσαμε το Κύπελλο. Πετύχαμε μια μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο τη φετινή σεζόν. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα αήττητοι», είπε αρχικά και πρόσθεσε αναφερόμενος στην επόμενη σεζόν:

«Φυσικά και σκεφτόμαστε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Είναι ο βασικός στόχος αυτή τη στιγμή. Θέλουμε να συμμετάσχουμε στο Champions League και τη νέα σεζόν θέλουμε να κατακτήσουμε πάλι τα πάντα στην Ελλάδα. Ανυπομονώ και έχω μεγάλο κίνητρο για τη νέα σεζόν. Θέλω να ξεκινήσουμε τη χρονιά και να συνεχίσουμε τις νίκες. Δεν είμαι στη λίστα κανενός».

Σ’ ότι αφορά τον ίδιο επανέλαβε πως «έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Το λέω εδώ και καιρό και σας το ξαναλέω πως ο ΠΑΟΚ είναι σε τέτοιο επίπεδο που δεν χρειάζεται να παρεμβαίνω εγώ για τις μεταγραφές των παικτών».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα