Σωτηρίου: «Στο τέλος ο ΟΦΗ θα χαμογελάσει» (vid)

Gazzetta team
Σωτηρίου: «Στο τέλος ο ΟΦΗ θα χαμογελάσει» (vid)

bet365

Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Δημήτρης Σωτηρίου μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά στα Χανιά, εκφράζοντας την πίστη του πως στο τέλος η ομάδα του θα βρεθεί στη Super League 1.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με όμορφο τρόπο. Εύκολος αντίπαλος δεν υπάρχει και κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλο αυτό το διάστημα για τα δυο παιχνίδια. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Θα δείξουμε την κατάλληλη σοβαρότητα, όπως αρμόζει στην ομάδα μας και πιστεύω ότι θα χαμογελάσουμε στο τέλος.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές περιμέναμε με μεγάλη ανυπομονησία τα παιχνίδια αυτά, από τη στιγμή που καταφέραμε να φτάσουμε στα μπαράζ. Ήρθε η ώρα, ήρθε η στιγμή, είμαστε έτοιμοι! Πάμε να τα δώσουμε όλα!

Θα θέλαμε πάρα πολύ να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Μας δίνει δύναμη, όπου κι αν παίζουμε, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Η απόφαση όμως των αρμόδιων φορέων είναι αυτή και πρέπει να τη σεβαστούμε. Ευχή μας είναι να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την Τετάρτη στο εντός έδρας παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα