Ολυμπιακός: Η επίσκεψη των Μαρινάκη, Κούτρη, Δουρέκα και Θεοδωρίδη στα εκπαιδευτήρια της Ι.Μ. Πειραιώς

Ολυμπιακός: Η επίσκεψη των Μαρινάκη, Κούτρη, Δουρέκα και Θεοδωρίδη στα εκπαιδευτήρια της Ι.Μ. Πειραιώς

Ολυμπιακός: Η επίσκεψη των Μαρινάκη, Κούτρη, Δουρέκα και Θεοδωρίδη στα εκπαιδευτήρια της Ι.Μ. Πειραιώς

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, επισκέφθηκε το εκπαιδευτικό συγκρότημα που με προσωπικές δαπάνες έφτιαξε και παρέδωσε στην Ιερά Μητρόπολη. Μαζί του ήταν και οι Κούτρης, Δουρέκας, Θεοδωρίδης και Καραπαπάς.
Την ευκαιρία να επισκεφθεί και να συνομιλήσει με τους καθηγητές και τους μαθητές του λυκείου των εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς, είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Βρέθηκε στο εκπαιδευτικό συγκρότημα που αποτελεί δωρεά στην μνήμη του πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρινάκη. Εκεί τον υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ και τον ξενάγησε στους χώρους του συγκροτήματος, όπου λειτουργούν νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο και λύκειο.
Ο Μαρινάκης μετά το πέρας της ξενάγησής του στα εκπαιδευτήρια, μαζί με τον Λεονάρντο Κούτρη από το ποδοσφαιρικό τμήμα, τον Σάββα Θεοδωρίδη, τον Κούλη Δουρέκα και τον Κώστα Καραπαπά, βρέθηκαν στο αμφιθέατρο των εκπαιδευτηρίων, εκεί όπου τους περίμεναν ο Σεβασμιότατος μαζί με τους καθηγητές και τους μαθητές του συγκροτήματος. Ο Σεβασμιότατος κ.κ. Σεραφείμ, μίλησε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και την ενίσχυσή του στα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητρόπολης. Επίσης για το εκπαιδευτικό και κοινωνικό του έργο, καθώς και για την διαχρονική του προσφορά στην κοινωνία.
Ο Μαρινάκης, συνεχάρη με την σειρά του τον Σεβασμιότατο και τους συνεργάτες του, καθώς και το προσωπικό του συγκροτήματος, για την προσφορά τους στην εκπαίδευση. Μάλιστα, τόνισε χαρακτηριστικά: «Σε αυτό το σχολείο χτίζονται χαρακτήρες που έχει ανάγκη η κοινωνία μας». Τέλος, μοιράστηκαν 350 μπάλες και 350 μπλούζες με το σήμα του Ολυμπιακού, σε όλους τους μαθητές των εκπαιδευτηρίων, που δεν έχασαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Λεονάρντο Κούτρη. Μάλιστα, ο Έλληνας ακραίος αμυντικός υπέγραψε και πολλά αυτόγραφα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα