Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις για τον Ρούμπεν Σεμέδο και το follow του στο Instagram (pic)

Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις για τον Ρούμπεν Σεμέδο και το follow του στο Instagram (pic)

Ολυμπιακός: Οι συζητήσεις για τον Ρούμπεν Σεμέδο και το follow του στο Instagram (pic)

bet365

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι μες στην λίστα των επιλογών του Πέδρο Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός κάνει ήδη διαπραγματεύσεις για τον παίκτη, ο οποίος έκανε και follow στο Instagram των Πειραιωτών.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι μία περίπτωση που έχει ξεχωρίσει ο Ολυμπιακός από την λίστα με τα... θέλω του Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνας ενόψει της νέας χρονιάς. Ο παίκτης ήταν δανεικός φέτος στη Ρίο Άβε έχοντας 25 ματς με 2 γκολ ενώ πρόσφατα οι Πειραιώτες είδαν παιχνίδι της. Στα 25 του χρόνια με ύψος 1.89 μέτρα έχει και πορτογαλικό διαβατήριο και έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας.

Ο παίκτης ανήκει στη Βιγιαρεάλ, έχοντας εκεί συμβόλαιο έως το 2022. Οι πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία αναφέρουν πως οι Πειραιώτες ήδη μιλούν για την περίπτωση της απόκτησής του αλλά ακόμα δεν είναι σαφές εάν αυτό μπορεί να γίνει με αγορά ή με δανεισμό. Είναι πάντως πιο πιθανό να πάει για δανεισμό του παίκτη ο Ολυμπιακός. Έχει δε καλές πιθανότητες για την απόκτησή του. Ο Ρούμπεν Αφόνσο Μπόρζες Σεμέδο αναφέρεται ως δεξιοπόδαρος και παίζει στόπερ και αμυντικός χαφ. Ο Σεμέδο μάλιστα ακολουθεί και τον λογαριασμό του Ολυμπιακού στο Instagram (σ.σ. όπως και παίκτες των Πειραιωτών σαν τον Ποντένσε). Πρόκειται για παίκτη που ήταν στις Ακαδημίες των Σπόρτινγκ και Μπενφίκα και έχει παίξει και στην Ισπανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα