Ποίηση και «το ποδόσφαιρο στις τέχνες» στην Καισαριανή

Gazzetta team
Ποίηση και «το ποδόσφαιρο στις τέχνες» στην Καισαριανή

bet365

Τον συνδυασμό της ποίησης και του ποδοσφαίρου έζησε το βράδυ της Τετάρτης (15/05) η Καισαριανή, με τους Παλαίμαχους του Εθνικού Αστέρα και την Πανελλαδικη Πρωτοβουλια Φιλάθλων «Επίσκυρον» να συνδιοργανώνουν μια εξαιρετική εκδήλωση.

Δεκάδες φίλοι του ποδοσφαίρου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση «το ποδόσφαιρο στις τέχνες» το βράδυ της Τετάρτης (15/05) στην Καισαριανή. Συντονιστές της εκδήλωσης ήταν οι ποιητές Βάσω Κοσμίδου, Γιώργος Μαρκόπουλος και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Εθνικού Αστέρα Νίκος Μάλλιαρης.

Στην εκδήλωση, που ήταν αφιερωμένη στα 92 χρόνια από την ίδρυση του Εθνικού Αστέρα, διαβάστηκαν ποιήματα αφιερωμένα στο ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, ενώ εκτέθηκαν πίνακες ζωγραφικής με θέμα το ποδόσφαιρο, των Πέτρου Ζουμπουλάκη, Βασίλη Διονυσόπουλου και Νίκου Οικονομίδη.

Για την τέχνη στο ποδόσφαιρο μίλησαν και απήγγειλαν ποιήματα, ο ζωγράφος Πέτρος Ζουμπουλάκης, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της εθνικής ομάδας Αριστείδης Καμάρας, οι ποιητές Γαβρίλης Ιστόπουλος, Γιώργος Κακουλίδης, Γιώργος Μαρκόπουλος, Τάσος Γαλάτης, Χρήστος Δάλκος, ο μουσικοσυνθέτης Διονύσης Τσακνής, ο δημοσιογράφος - ερευνητής Στέλιος Ελληνιάδης, ο καθηγητής και πρόεδρος της λέσχης ιστορίας και πολιτισμού της ΑΕΚ Κυριάκος Χήνας, ο ιστορικός Βάσιας Τσοκόπουλος. Ποιήματα απήγγειλαν η τραγουδίστρια Ναταλία Ρασούλη, η οποία μίλησε επίσης για τη σχέση λατρείας του αείμνηστου πατέρα της Μανώλη Ρασούλη με το ποδόσφαιρο και η ηθοποιός Χρύσα Διαμαντοπούλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος, η αντιδήμαρχος Κανέλλα Γεωργοπούλου, η υποψήφια δήμαρχος Αννα Παραγιού, ο Ηλιας Σαλευρης ως εκπροσωπος της υποψηφιας δημαρχου Μπετινας Γραφιδου,ο ζωγράφος Νίκος Οικονομίδης, ο ποιητής Δημήτρης Δερζέκος ο οποίος έγραψε ένα υπέροχο ποίημα για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο δημοσιογράφος Γιάννης Γεωργάκης και οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές Μπάμπης Μαστρογιάννης, Γιώργος Ιωαννίδης, Ηλίας Φέγγας, Γιώργος Ορφανίδης, Χάρης Καλλίας, Γιάννης Ζέρβας και Χρήστος Αρδίζογλου προς τιμήν του οποίου ο Γιώργος Μαρκόπουλος απήγγειλε το ποίημα «ωδή στον παίκτη της ΑΕΚ και της εθνικής Χρήστο Αρδίζογλου». Τον γ.γ. της Κ.Ε του ΚΚΕ, Δημητρη Κουτσουμπα, εκπροσωπησε ο Δ.Βιταλης υποψηφιος Ευρωβουλευτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα