ΟΦΗ - Πλατανιάς: Κανονικά μετρούν οι κάρτες στα μπαράζ

Gazzetta team
ΟΦΗ - Πλατανιάς: Κανονικά μετρούν οι κάρτες στα μπαράζ

bet365

Η ΕΠΟ ενημέρωσε τον ΟΦΗ και τον Πλατανιά πως οι κίτρινες κάρτες που «κουβαλούν» οι παίκτες από την κανονική διάρκεια της σεζόν ισχύουν στους αγώνες των μπαράζ

Οι δυο κρητικοί σύλλογοι θα «μονομαχήσουν» για μια θέση στη Super League 1 της επόμενης σεζόν, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται την Κυριακή (19/05) στα Περιβόλια και τη ρεβάνς στο Γεντί Κουλέ την Τετάρτη (22/05).

Κατόπιν ερώτησης των ομάδων στην ΕΠΟ, η Ομοσπονδία διευκρίνισε ότι τελικά οι κίτρινες κάρτες που έχουν δεχθεί οι ποδοσφαιριστές καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν θα ισχύουν κανονικά για τους δύο αγώνες.

Από πλευράς ΟΦΗ ενόψει της ρεβάνς κινδυνεύουν οι Μεγιάδο (9), Νάστος (9), Κοροβέσης (6), Γιαννούλης (3), Βαζ (3) και Σάσι (3), ενώ από τον Πλατανιά σε αντίστοιχη θέση βρίσκονται οι Μπιανκόνι (9), Ποζατζίδης (9), Μποσέτι (9), Νίλι (6), Κόρτσαμ (6), Παπανικολάου (6), Μάικιτς (6), Παπουτσογιαννόπουλος (3) και Καραγκούνης (3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα