Το «πάνω χέρι» ο ΟΦΗ απέναντι στον Πλατανιά (vids)

Το «πάνω χέρι» ο ΟΦΗ απέναντι στον Πλατανιά (vids)

bet365

ΟΦΗ και Πλατανιάς δίνουν την πρώτη «μάχη» για μια θέση στη Super League 1 της επόμενης σεζόν, με τον σύλλογο του Ηρακλείου να μετρά μια νίκη παραπάνω στα ραντεβού που έχουν δώσει συνολικά οι δυο ομάδες.

Ένα νησί, δυο ομάδες, δυο παιχνίδια, μια θέση στον «ήλιο»! Η αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου φέρνει τον Πλατανιά στη διαδικασία των μπαράζ, όπου ο συντοπίτης του ΟΦΗ θα κληθεί να αποδείξει πως υπερέχει, προκειμένου να βρεθεί στην κλήρωση της νέας Super League 1 που θα προκύψει από την επόμενη σεζόν.

Οι δυο ομάδες δεν έχουν παράδοση που… χάνεται δα στα χρόνια, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν βρέθηκαν στην πρώτη κατηγορία παρά πρόσφατα κι επομένως δεν είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους Ηρακλειώτες.

Το 2012 εντοπίζεται η πρώτη κόντρα των δυο ομάδων, για τη Super League, όταν ο ΟΦΗ με γκολ των Σίσιτς και Λαμπρόπουλου είχε πάρει τη νίκη στα Περιβόλια με 1-2 απέναντι στους Χανιώτες.

Η τελευταία φορά που καταγράφηκε ο συγκεκριμένος κρητικός «εμφύλιος» ήταν το 2017, όταν για πρώτη φορά ΟΦΗ και Πλατανιάς έπαιξαν στο Κύπελλο Ελλάδας, με τους «μελανόλευκους» να παίρνουν τη νίκη με 1-0.

Συνολικά οι δυο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 7 φορές, έξι στη Super League και μια στο Κύπελλο. Ο ΟΦΗ μετράει 3 νίκες, ο Πλατανιάς 2, συν μια άνευ αγώνος, ενώ ένα παιχνίδι έχει λήξει ισόπαλο. Μένει να φανεί πως θα διαμορφωθεί η κατάσταση στο σχετικό «σκορ» μετά τα δυο παιχνίδια, με τα οποία θα πέσει η αυλαία της φετινής σεζόν και παράλληλα θα διαμορφωθεί και ο ποδοσφαιρικός χάρτης σε Super League 1 & 2 της σεζόν 2018/19.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΑΓΩΝΑΣΣΚΟΡ
22/10/12Super LeagueΠλατανιάς - ΟΦΗ1-2
18/02/13Super LeagueΟΦΗ - Πλατανιάς1-3
02/09/13Super LeagueΟΦΗ - Πλατανιάς0-0
20/01/14Super LeagueΠλατανιάς - ΟΦΗ0-2
20/12/14Super LeagueΠλατανιάς - ΟΦΗ1-0
03/05/15Super LeagueΟΦΗ - Πλατανιάς0-3 (α.α)
26/10/17Κύπελλο ΕλλάδαςΟΦΗ - Πλατανιάς1-0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα