Φορτούνης: Έρχεται και τυπικά η συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό (poll)

Φορτούνης: Έρχεται και τυπικά η συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό (poll)

Φορτούνης: Έρχεται και τυπικά η συμφωνία για νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό (poll)

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης θα κάνει μία τελική συνάντηση με την διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που αναμένεται να επικυρώσει και τυπικά το deal των δύο πλευρών για τριετές ή τετραετές συμβόλαιο.

Εδώ και καιρό έχει διαφανεί πως οι Φορτούνης και Ολυμπιακός έχουν την διάθεση να συνεχίσουν μαζί. Έτσι προκύπτει ότι θα γίνει και τυπικά. Ότι ο Έλληνας διεθνής άσος θα δώσει τα χέρια με την διοίκηση και τον Μαρινάκη σε συνάντηση που θα γίνει μέχρι τα τέλη Μαϊου. Στην συνέχεια φυσικά θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει ένα συμβόλαιο με απολαβές κοντά στις 800.000 ευρώ τον χρόνο που θα πάρει μία αύξηση στο 1 εκατ. ευρώ και ίσως και λίγο παραπάνω. Το πρόζεκτ για το νέο deal θα είναι για τρία ή τέσσερα χρόνια. Μπορεί και να γίνει αλά... Σα, δηλαδή με συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Γεννημένος το 1992 ο Κώστας Φορτούνης πήγε στον Ολυμπιακό από την Καϊζερσλάουτερν το 2014 και ενώ είχε θητεύσει στις Ακαδημίες των ερυθρόλευκων. Φέτος είχε μία τρομερή χρονιά με 43 ματς και 17 γκολ με 16 ασίστ. Σούπερ σεζόν είχε κάνει και το 2015-2016 με 39 αγώνες και 21 γκολ με 17 ασίστ. Ο ίδιος ο Φορτούνης έχοντας μιλήσει πρόσφατα στα Νέα είχε ξεκαθαρίσει πως το μέλλον του είναι στην ομάδα των Πειραιωτών. Στο συμβόλαιό του θα μπει και ρήτρα.

Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να θεωρεί πως πρέπει να στηριχθεί πάνω του και για την επόμενη σεζόν, όπως σημαντικούς παίκτες θεωρεί και τους Σα, Ποντένσε, Γκιγιέρμε, Ομάρ και Καμαρά. Έτσι και αλλιώς στο θέμα των πιθανών πωλήσεων - αποχωρήσεων σε πρώτο πλάνο παραμένουν οι Παπέ Σισέ και Κούτρης.

- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα