Το σχεδόν απίθανο, το εξάμηνο και η μισή δόση Φλεβάρη

Το σχεδόν απίθανο, το εξάμηνο και η μισή δόση Φλεβάρη

Το σχεδόν απίθανο, το εξάμηνο και η μισή δόση Φλεβάρη

bet365

Απειρολάχιστες οι πιθανότητες να συζητήσει η ΟΥΕΦΑ πιθανό αίτημα του Παναθηναϊκού για άρση της ποινής. Αγνοείται η κανονικότητα στα γραφεία, αναμένουν την μισή δόση Φεβρουαρίου οι ξένοι.

Έρεμπρο - Νόρκεπινγκ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για ακόμη μία φορά τους τελευταίους μήνες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσιάζεται έτοιμη να ζητήσει ακρόαση από την ΟΥΕΦΑ, ώστε να ζητήσει άρση της ποινής του αποκλεισμού, έχοντας ως διαπραγματευτικό ατού την πρόοδο που έχει καταγράψει η εταιρία τον τελευταίο χρόνο στο οικονομικό κομμάτι. Φυσικά τούτη την στιγμή οι πιθανότητες να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ δεν είναι αρκετές ενώ οι πιθανότητες να κάνει δεκτό το αίτημα η ΟΥΕΦΑ και να σβήσει την ποινή είναι απειροελάχιστες.

Δεν λειτουργεί με αυτή την λογική η ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ναι μεν ο σύλλογος θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα χωρίς κάποια τιμωρία αλλά και πάλι δεν κατάφερε να παρουσιάσει έναν απόλυτα άρτιο φάκελο αδειοδότησης, καθώς ᾽᾽κόπηκε᾽᾽ στην βιωσιμότητα. Τουλάχιστον, έγινε το αυτονόητο στα υπόλοιπα κομμάτια και ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει την σεζόν κανονικά και με δικαίωμα μεταγραφών.

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως η κανονικότητα στις πληρωμές εντός των γραφείων της ΠΑΕ ακόμη αγνοείται. Οι υπάλληλοι είναι έως και έξι μήνες μέσα, γεγονός που αποτελεί ντροπή, καθώς μιλάμε για εργαζομένους που απλά λαμβάνουν τον βασικό μισθό και είναι αναγκασμένοι να καλύπτουν δύο και τρία διαφορετικά πόστα εντός της εταιρίας εξαιτίας των δεκάδων απολύσεων που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια.

Όσον αφορά την ομάδα; Η δόση Φεβρουαρίου εξοφλήθηκε με αρκετή καθυστέρηση στους Έλληνες ενώ οι ξένοι έχουν πάρει την μισή και υπάρχουν εγγυήσεις πως το υπόλοιπο μισό θα καταβληθεί μέχρι τέλος του μήνα ή το αργότερο στις αρχές Ιουνίου. Βέβαια, σε σχέση με πέρυσι, το κλίμα στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος όσον αφορά τις πληρωμές είναι πολύ καλύτερο και δεν υπάρχει καχυποψία από την πλευρά των ποδοσφαιριστών. Σε αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο η παρουσία του Νίκου Νταμπίζα και η επιστροφή της κανονικότητας στο Κορωπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα