Μελίσσας: «Πρώτα θα γυρίσω στον ΠΑΟΚ και μετά θα δούμε για το μέλλον μου»

Gazzetta team
Μελίσσας: «Πρώτα θα γυρίσω στον ΠΑΟΚ και μετά θα δούμε για το μέλλον μου»

bet365

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον μίλησε σε συνέντευξή του ο Νίκος Μελίσσας, εγκωμιάζοντας τον Πασχαλάκη και υπογραμμίζοντας πως έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο συνύπαρξης μαζί του στον ΠΑΟΚ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μίλησε στον ρ/σ Metropolis 95,5 αναφορικά με τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε και τον βρήκε στη Λαμία, τα κατορθώματα του ΠΑΟΚ, στον οποίο ανήκει, ενώ για την επόμενη ομάδα του ξεκαθάρισε πως προέχουν οι συζητήσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πιθανότητα επιστροφής του στον ΠΑΟΚ: «Είναι ένας στόχος που βρίσκεται στα πλάνα μου, όμως, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ανήκω στον ΠΑΟΚ, γίνονται συζητήσεις και αναμένουμε. Είναι ένας μεγάλος στόχος, είναι σημαντικό να γυρνάς σε μια μεγάλη ομάδα που έχει κατακτήσει το νταμπλ».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση του τερματοφύλακα: «Είναι πολύ μεγάλος. Είναι μεγάλοι οι στόχοι της ομάδας και ο ανταγωνισμός είναι πιο μεγάλος από παλαιότερα. Έχω κάνει την προσπάθειά μου βελτιώθηκα, είμαι πιο έτοιμος και αν, με το καλό, επιστρέψω θα διεκδικήσω ό,τι μου αναλογεί».

Για τον Πασχαλάκη: «Τα αξίζει όλα όσα πέτυχε, είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και καλό παιδί. Είναι δουλευταράς, παίζει με πάθος, αγαπά αυτό που κάνει. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Για το μεγαλύτερο προσόν του Πασχαλάκη: «Είναι το πώς ζει το ποδόσφαιρο, τον αγώνα. Είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος που αγαπά αυτό που κάνει, δίνει τα πάντα για το ποδόσφαιρο και το αποτέλεσμα είναι αυτές οι δύο καταπληκτικές σεζόν που έκανε με τον ΠΑΟΚ».

Για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ΠΑΟΚ. Είναι η ομάδα που βρίσκομαι από μικρός και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου. Είμαι πολύ χαούμενος για το επίτευγμα, το νταμπλ, την προσπάθεια, το αήττητο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ όπως είναι μπορεί να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό, έχει αποδείξει πολλά πραγματικό. Είναι ένα υλικό που του αρέσει να πάει κόντρα σε όλους και σε όλα. Σίγουρα μπορεί για μένα. Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ να κρίνω αν χρειάζονται προσθήκες ή όχι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα