Ξάνθη: «Αναθέρμανση» με Γέντρισεκ (pics)

Gazzetta team
Ξάνθη: «Αναθέρμανση» με Γέντρισεκ (pics)

bet365

Ο Σλοβάκος φορ έβγαλε «είδηση» μιλώντας στους οργανωμένους φίλους της ομάδας, κατά τη διάρκεια της σημερινής του βράβευσης
Τους Ζίβκοβιτς, Κασάδο και Γέντρισεκ τίμησαν σήμερα οι «Xanthifans», καθώς οι οργανωμένοι φίλοι της Ξάνθης τους ανέδειξαν ως τους κορυφαίους της σεζόν που μας πέρασε. Οι τρεις παίκτες ευχαρίστησαν τον κόσμο, ο πρώτος (θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ) σχολίασε πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελε να επιστρέψει, ενώ «είδηση» έβγαλε ο Σλοβάκος.
Ο έμπειρος φορ αποχαιρέτησε πρόσφατα όλους στην ομάδα μέσω των social media, αλλά αποκάλυψε πως τις τελευταίες ημέρες υπάρχει εκ νέου δίαυλος επικοινωνίας με τη διοίκηση και είναι πιθανό να συνεχίσει στην Ξάνθη! Ετσι ακόμη το κεφάλαιό του δεν έχει «κλείσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα