Παναθηναϊκός: Διαψεύδει η ΠΑΕ την επικοινωνία Αλαφούζου-Κουρμπέλη

Παναθηναϊκός: Διαψεύδει η ΠΑΕ την επικοινωνία Αλαφούζου-Κουρμπέλη

Παναθηναϊκός: Διαψεύδει η ΠΑΕ την επικοινωνία Αλαφούζου-Κουρμπέλη

bet365

Το «τριφύλλι» διέψευσε κατηγορηματικά πως ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε με τον Δημήτρη Κουρμπέλη και του ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα. «Οι συζητήσεις γίνονται από τον Νίκο Νταμπίζα» ξεκαθαρίζει η ΠΑΕ.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport» ανέφερε πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, είχε επικοινωνία με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, από τον οποίο ζήτησε να παραμείνει στην ομάδα και να επεκτείνει το συμβόλαιό του που εκπνέει το καλοκαίρι του 2020. Το βράδυ της Τετάρτης, όμως, το «τριφύλλι» διέψευσε κατηγορηματικά αυτή την πληροφορία. Χαρακτηριστικά στο «πράσινο στρατόπεδο» τόνιζαν τα εξής:

«Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει προχωρήσει σε οποιαδήποτε επικοινωνία με ποδοσφαιριστή της ομάδας για θέματα που άπτονται στο σχεδιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος και ως εκ τούτου χαρακτηρίζονται παντελώς ανυπόστατα τα σημερινά δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε επαφή με τον Δημήτρη Κουρμπέλη για ζήτημα που αφορά στο συμβόλαιό του. Το δυναμικό του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο σχεδιασμός της νέας περιόδου, αποτελούν αρμοδιότητες του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκου Νταμπίζα και οι όποιες συζητήσεις απαιτούνται, γίνονται από αυτόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα