Βρουσάι: Ο Τσιμίκας που τον έπεισε να πάει στη Βίλεμ, το FIFA και τα μαθήματα ολλανδικών!

Βρουσάι: Ο Τσιμίκας που τον έπεισε να πάει στη Βίλεμ, το FIFA και τα μαθήματα ολλανδικών!

Βρουσάι: Ο Τσιμίκας που τον έπεισε να πάει στη Βίλεμ, το FIFA και τα μαθήματα ολλανδικών!

bet365

Ολλανδικό ΜΜΕ παρουσίασε το ποδοσφαιρικό... ταξίδι του Βρουσάι, με τον Τσιμίκα να τον πείθει για τη Βίλεμ. Η απουσία των δικών του ανθρώπων, το FIFA και η εκμάθηση των ολλανδικών.

Επιστροφή χρημάτων* στο Αταλάντα - Λάτσιο και σούπερ αποδόσεις στο Coppa Italia από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το bd.nl ήταν το Μέσο που ανέδειξε την ξεχωριστή ιστορία του winger του Ολυμπιακού που παίζει δανεικός στη Βίλεμ και εντυπωσιάζει, έχοντας συμβόλαιο εκεί έως το καλοκαίρι του 2020 και με οψιόν αγοράς. Ο Βρουσάι στάθηκε στον ρόλο του Τσιμίκα για να πάει στη Βίλεμ: «Ο Κώστας μου είπε: 'Μάριε μην διστάζεις. Πήγαινε στη Βίλεμ'. Μου είπε για τις εμπειρίες του στην Ολλανδία. Ήξερα λοιπόν το τι να περιμένω από την πόλη και την ομάδα».

Το άρθρο στέκεται στο ότι ο Βρουσάι βρήκε τα πράγματα στην Ολλανδία όπως του τα περιέγραψε ο πρώην πλέον συμπαίκτης του. Για τον δε τελικό του Κυπέλλο Ολλανδίας ανέφερε ότι «ήταν η κορυφαία στιγμή στην καριέρα μου. Η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή και έζησα κάτι μοναδικό και ξεχωριστό. Είναι κάτι που δεν είχα βιώσει».
Το γεγονός πως ήταν η οικογένειά του εκεί τον συγκίνησε: «Η οικογένειά μου είναι στο Φράιμπουργκ. Μένει στην Γερμανία και είχα να τους δω οκτώ μήνες. Πέντε χρόνια πριν είχαν φύγει με τον αδερφό μου για την Γερμανία για δουλειά. Τον πρώτο χρόνο πήγαινα συνέχεια στην θεία μου και τον θείο μου και μετά άρχισα στον Ολυμπιακό. Από τότε και έπειτα μένω μόνος μου». Ο Βρουσάι τότε είχε μείνει μόνος του στην Ελλάδα σε ηλικία μόλις 15 ετών.
Μένει στην Ολλανδία με τον επίσης Έλληνα και συμπαίκτη του, Βαγγέλη Παυλίδη, γεγονός που τον έχει βοηθήσει πολύ. Πηγαίνουν μαζί για καφέ, βόλτα αλλά και σινεμά και παίζουν FIFA και PlayStation. Ο ίδιος δεν πιστεύει πως βλέπει πλέον τον εαυτό του στο FIFA και λέει πως είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα: «Μου δίνει μεγάλη χαρά αλλά είναι και περίεργο να διαλέγω... εμένα στο FIFA». Ο Βρουσάι έχει ξεκινήσε μαθήματα για την ολλανδική γλώσσα. Παραδέχεται πως είναι δύσκολη αλλά θέλει να την μάθει καλά. Επίσης ως έναν από τους βασικούς του μελλοντικούς στόχους έχει να πάρει δίπλωμα προπονητή και να αποκτήσει την δική του Ακαδημία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα