Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε και περιμένει τον Βαρέλα!

Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε και περιμένει τον Βαρέλα!

Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε και περιμένει τον Βαρέλα!

bet365

O ΠΑΟΚ δείχνει εκ νέου στον Φερνάντο Βαρέλα πόσο πολύ θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του και μετά τη νέα βελτιωμένη πρόταση που του κατέθεσε περιμένει την απάντηση του και τις οριστικές υπογραφές.

100% Επιστροφή* χρημάτων Αταλάντα - Λάτσιο! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Από τον περασμένο Ιανουάριο και μετά, ΠΑΟΚ και Βαρέλα, έφτασαν πολλές φορές κοντά στη συμφωνία, ωστόσο κάτι στο τέλος χαλούσε και ποτέ δεν φτάσαμε στις οριστικές υπογραφές, με αποτέλεσμα η σεζόν να ολοκληρωθεί και το σήριαλ της παραμονής του στην ομάδα να συνεχίζεται.

Οι δύο πλευρές έχουν δείξει ότι αυτά που τους χωρίζουν είναι πολύ λιγότερα από αυτά που τους ενώνουν, γι’ αυτό επί της ουσίας ουδέποτε ο Αφρικανός αμυντικός κοίταξε για κάτι άλλο, ότι κι αν γραφόταν το περασμένο διάστημα.

Μετά και τον τελικό κυπέλλου ο ΠΑΟΚ έδειξε στον Βαρέλα πόσο πολύ τον θέλει και η νέα αλλαγμένη ως προς τους όρους της πρόταση, που του κατέθεσε είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Νταμπλούχοι Ελλάδας ανέβασαν κι άλλο την προσφορά τους για τις ετήσιες απολαβές του 31χρονου αμυντικού, ενώ είναι διατεθειμένοι το αρχικό 2+1 χρόνια συμβόλαια να γίνει τριετές κλειστό συμβόλαιο.

Η… μπάλα, πλέον, είναι στα πόδια του αμυντικού από το Πράσινο Ακρωτήρι, ο οποίος περιμένει τον μάνατζερ του να έρθει μέσα στις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη για τον τελικό γύρο των διαπραγματεύσεων πριν τις υπογραφές.

Μάλιστα σ’ αυτές δεν αποκλείεται να είναι παρών και ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη τα επόμενα 24ωρα με αφορμή εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την γενοκτονία των Ποντίων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα