ΟΦΗ: «Ερωτηματικό» για Φερέιρα ενόψει μπαράζ

ΟΦΗ: «Ερωτηματικό» για Φερέιρα ενόψει μπαράζ

Gazzetta team
ΟΦΗ: «Ερωτηματικό» για Φερέιρα ενόψει μπαράζ

bet365

Ο Φερέιρα Σόουζα δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη (15/05) στον ΟΦΗ και είναι αμφίβολος ενόψει του πρώτου αγώνα των μπαράζ με τον Πλατανιά, που θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν την Κυριακή (19/05).

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των Ομιλιτών που έγινε το πρωί της Τετάρτης (15/5) στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, με τον Χάιμε Βέρα να βλέπει ξανά τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και να αποτελεί «ερωτηματικό» ενόψει του αγώνα με τον Πλατανιά. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη (16/05), όταν ενδεχομένως υπάρχει σαφέστερη εικόνα για τη συμμετοχή του ή όχι.

Αντίθετα, ο Αντίλ Ναμπί προπονήθηκε ξανά με την υπόλοιπη ομάδα, δίχως να νιώσει την παραμικρή ενόχληση, ενώ θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Γιάννης Ποτουρίδης και Δημήτρης Κομεσίδης.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης (16/5).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα