Το «φορτισμένο» αντίο του Μανίκα

Gazzetta team
Το «φορτισμένο» αντίο του Μανίκα

bet365

Ο 59χρονος θα συνεχίσει ως τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης και «αποχαιρέτησε» όλους στον Πανιώνιο
Γίνεται να φεύγεις από το σπίτι σου; Δύσκολο για αυτό και στην περίπτωση του Αντώνη Μανίκα ουδείς μπορεί να πει ή να γράψει πως αποχωρεί από τον Πανιώνιο. Ο 59χρονος έχει για χρόνια υπηρετήσει τους «κυανέρυθρους» από το πόστο τόσο του γκολκίπερ, όσο και του τεχνικού διευθυντή και υπεύθυνου ακαδημιών, όμως πλέον θα αναλάβει πόστο (τεχνικού διευθυντή) στον Απόλλωνα Σμύρνης.
Ο ίδιος μέσω μίας συγκινησιακά φορτισμένης δήλωσης, αποχαιρέτησε όλους στον Πανιώνιο. «Με συγκίνηση, αλλά και ικανοποίηση για το γεγονός ότι έβαλα κι εγώ ένα μικρό λιθαράκι για την πρόοδο του Πανιωνίου τα τελευταία οκτώ χρόνια, ανακοινώνω την ολοκλήρωση της θητείας μου στον σύλλογο. Ήταν μία περίοδος γεμάτη δυσκολίες, μια και το 2011, οπότε και μου ζητήθηκε να επιστρέψω στον σύλλογο που υπηρέτησα από μικρό παιδί ως ποδοσφαιριστής, ο Πανιώνιος αντιμετώπιζε το φάσμα της διάλυσης. Ωστόσο, χάρη στη σκληρή δουλειά, την ομοψυχία και την αγάπη για την ιδέα που πρεσβεύει, καταφέραμε όλοι μαζί να νικήσουμε τα οικονομικά προβλήματα και να βοηθήσουμε τον Ιστορικό να κερδίσει την επιστροφή του στην Ευρώπη και να τερματίζει κάθε χρόνο στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Νιώθω, λοιπόν, ότι ο κύκλος έκλεισε και για μένα. Έχοντας παραδώσει και φέτος στη διοίκηση τις προτάσεις μου για την απόκτηση νέων ποδοσφαιριστών, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαια με τον Πανιώνιο και σύντομα θα ανακοινωθούν, νιώθω ότι επιτέλεσα στο έπακρο το καθήκον μου μέχρι την τελευταία ημέρα. Ευχαριστώ τους διοικούντες, τους αθλητές, τους προπονητές, τους υπαλλήλους και ιδιαίτερα τους φιλάθλους του Πανιωνίου για τη σχέση εκτίμησης που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Εις το επανιδείν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα