Οριστικά την Κυριακή το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ ΟΦΗ και Πλατανιά

Οριστικά την Κυριακή το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ ΟΦΗ και Πλατανιά

bet365

Το απόγευμα της Τετάρτης (15/05) θα διεξαχθεί η κλήρωση των μπαράζ για τη 14η ομάδα της Super League 1 μεταξύ ΟΦΗ και Πλατανιά, με το πρώτο παιχνίδι να ορίζεται για την Κυριακή (19/05).

Την ύστατη ώρα θα προχωρήσει η ΕΠΟ στην κλήρωση των αγώνων που θα κρίνουν τη 14η θέση της Super League 1 για τη σεζόν 2019/20.

Το απόγευμα της Τετάρτης (15/05) ο ΟΦΗ και ο Πλατανιάς θα μάθουν τις ακριβείς μέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων, με το πρώτο ματς να ορίζεται όπως όλα δείχνουν την Κυριακή (19/05) και η ρεβάνς την Τετάρτη (22/05).

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά των Ηρακλειωτών η πίεση αυξήθηκε εσχάτως, δεδομένου ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν λόγω των περιφερειακών & δημοτικών εκλογών, καθώς και των Ευρωεκλογών που είναι προγραμματισμένες για τις 26 Μαΐου.

Σημειώνεται εξάλλου πως την ερχόμενη Κυριακή (19/05) θα βρίσκεται στην Κρήτη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, όμως η Αστυνομία δεν έχει εκφράσει ως τώρα επίσημα το κώλυμμά της να αναλάβει τα μέτρα ασφαλείας των αγώνων. Ο Κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει στο Ενετικό λιμάνι των Χανίων στις 19:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα