Η κουβέντα του ΠΑΟΚ με τον Ενρίκε

Η κουβέντα του ΠΑΟΚ με τον Ενρίκε

Gazzetta team
Η κουβέντα του ΠΑΟΚ με τον Ενρίκε

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, με θέμα την επέκταση του συμβολαίου του.

Ασφαλώς και η περίπτωση του δεν είναι ίδια και όμοια με αυτή του Φερνάντο Βαρέλα ή του Εβγέν Σάχοφ, ωστόσο στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν και έκαναν μια πρώτη επαφή με τον Πέδρο Ενρίκε με άξονα της κουβέντας να αποτελεί η επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ο Ενρίκε έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με τον ΠΑΟΚ, που θα συζητήσει και με τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου επιθετικού για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της πατρίδας του, μια εξ αυτών είναι η Ιντερνασιονάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα