ΠΑΟΚ: Η σαμπάνια του Ιβάν και το πάρτι του νταμπλ! (pics)

ΠΑΟΚ: Η σαμπάνια του Ιβάν και το πάρτι του νταμπλ! (pics)

ΠΑΟΚ: Η σαμπάνια του Ιβάν και το πάρτι του νταμπλ! (pics)

bet365

O ΠΑΟΚ γιόρτασε την κατάκτηση του πρώτου νταμπλ της ιστορίας του, σ’ ένα «ασπρόμαυρο» πάρτι, όπου η σαμπάνια έρρεε άφθονη και την παράσταση έκλεψαν οι ποδοσφαιριστές και οι οικογένειες των νταμπλούχων.

Ο Ιβάν Σαββίδης ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές και όλα τα μέλη της ομάδας για την κατάκτηση του νταμπλ με ένα ποτήρι σαμπάνια, από το ειδικό μπουκάλι που πάνω έγραψε CHAMPION, ο Ραζβάν Λουτσέσκου φωτογραφήθηκε μπροστά στις δύο «κούπες», του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, ενώ οι ποδοσφαιριστές έδωσαν ρεσιτάλ χορού και τραγουδιού στο «ασπρόμαυρο» πάρτι που στήθηκε στη Θεσσαλονίκη για να γιορταστούν οι δύο τίτλοι του ΠΑΟΚ στην πιο μαγική χρονιά της ιστορίας του.

Ο «Δικέφαλος» απέδειξε ότι είναι μια μεγάλη οικογένεια εντός και εκτός γηπέδων. Μετά από 10 μήνες σκληρής δουλειάς ήταν η ώρα για να το γιορτάσουν και το έκαναν με τη ψυχή τους!

Δείτε εικόνες από το «ασπρόμαυρο» πάρτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα