Οι επαφές έδειξαν το πλάνο του Άρη

Οι επαφές έδειξαν το πλάνο του Άρη

Οι επαφές έδειξαν το πλάνο του Άρη

bet365

Με εξαίρεση τον Νίκο Μαρτίνες, ο Άρης δεν προχώρησε σε επαφές με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαιά εκπνέουν και κατ’ αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά έδειξε ότι δεν βρίσκονται στο αρχικό πλάνο για την επόμενη χρονιά.

Με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό υπάρχει προσυμφωνία για την υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου και απομένει, οι δύο πλευρές, να τα βρουν και στο ζήτημα των μπόνους ούτως ώστε να «κλειδώσει» και τυπικά η παραμονή του. Αυτό προβλέπεται να γίνει με την επιστροφή του Θόδωρου Καρυπίδη από το εξωτερικό.

Σε αντίθεση με την περίπτωση του Μαρτίνες, μέχρι στιγμής ο Άρης δεν έχει προχωρήσει σε επαφές με τους υπόλοιπους εννιά παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Μέσα σ’ αυτούς είναι και ο Γιώργος Βαλεριάνος ο οποίος πρόσφατα ουσιαστικά ανήρτησε αποχαιρετιστήριο post, καθώς επίσης και οι Ιντζόγλου, Καντιμοίρης, Ανάκογλου, Σαββίδης, Σταμάτης, Σταμπουλίδης, Φετφατζίδη.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι υπήρξε επαφή με τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο, δίχως όμως οι δύο πλευρές να μπουν σε λεπτομέρειες. Κι αυτό διότι οι «κίτρινοι» δεν έχουν καταλήξει ακόμη για το αν θέλουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον έμπειρο επιθετικό.

Η περίπτωση του Μπάσα

Ο Μίτζεν Μπάσα δεν ανήκει στη συνομοταξία των παικτών που μένουν ελεύθεροι καθώς έχει συμβόλαιο και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο, οι «κίτρινοι» δεν θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί του, συνυπολογίζοντας και το υψηλό συμβόλαιο του Αλβανού ποδοσφαιριστή. Συν τοις άλλοις, δεν έμειναν ικανοποιημένοι από τη συνολική αγωνιστική παρουσία του. Αυτό σημαίνει ότι το μέλλον του Μπάσα θα εξαρτηθεί από το αν θα λάβει πρόταση από άλλη ομάδα καθώς και ο ίδιος δεν είναι διατεθειμένος να φύγει, αν δεν εξασφαλίσει ισάξιο (με αυτό που έχει στον Άρη) συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα