ΑΕΚ: Τέλος οι προπονήσεις, τα ξαναλένε 27 Ιουνίου πριν το Κιέλτσε

ΑΕΚ: Τέλος οι προπονήσεις, τα ξαναλένε 27 Ιουνίου πριν το Κιέλτσε

Gazzetta team
ΑΕΚ: Τέλος οι προπονήσεις, τα ξαναλένε 27 Ιουνίου πριν το Κιέλτσε

bet365

Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις στα Σπάτα για την ΑΕΚ με τους παίκτες να επιστρέφουν στις 27 Ιουνίου για την έναρξη της προετοιμασίας πριν φύγουν για Πολωνία.

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ και σήμερα πραγματοποιήθηκε στα Σπάτα και η τελευταία προπόνηση με τους παίκτες να είναι ελεύθεροι για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Το ραντεβού για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας σεζόν δόθηκε για τις 27 Ιουνίου, όταν και οι κιτρινόμαυροι θα επιστρέψουν στα Σπάτα για να περάσουν τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Έπειτα, στις 2 Ιουλίου, η ομάδα θα αναχωρήσει για τον γνωστό προορισμό της, για το Κιέλτσε της Πολωνίας, όπου για δύο εβδομάδες θα πραγματοποιήσει και φέτος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα