«Η ΑΕΚ ετοιμάζει επίσημη κρούση στη Λας Πάλμας για τον Αραούχο»

Gazzetta team
«Η ΑΕΚ ετοιμάζει επίσημη κρούση στη Λας Πάλμας για τον Αραούχο»

bet365

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του gazzetta.gr για τον Σέρχιο Αραούχο και την ΑΕΚ καθώς και στα Κανάρια Νησιά τονίζουν ότι η Ένωση θα κάνει κρούση στη Λας Πάλμας, είτε με μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς είτε με άμεση αγορά του!

Η ΑΕΚ έχει ήδη εντείνει τις επαφές της με την πλευρά του Σέρχιο Αραούχο και σχεδιάζει να κάνει κρούση στη Λας Πάλμας είτε για δανεισμό με προκαθορισμένη οψιόν αγοράς, είτε με άμεση αγορά του αν μπορεί να βρεθεί σημείο επαφής με τον ισπανικό σύλλογο, όπως ενημερωθήκατε χθες από το gazzetta.gr.

Το ρεπορτάζ αυτό επιβεβαιώνεται απόλυτα πλέον και από τα Κανάρια Νησιά με τιτίβισμα του δημοσιογράφου Μοϊσές Ροδρίγκεθ του Canarias Radio, ο οποίος τονίζει πως το ενδιαφέρον των κιτρινόμαυρων είναι σοβαρό και πως η Ένωση θα ζητήσει αρχικά τον Αραούχο ως δανεικό με οψιόν αγοράς, με τον ίδιο τον Αργεντινό να επιθυμεί να επιστρέψει στην ομάδα και να ξαναβρεθεί με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Όπως επισημαίνει, πάντως, η Λας Πάλμας επιμένει να θέλει κανονική πώληση του Αραούχο και γι' αυτό, όπως προσθέτει ο ρεπόρτερ της ισπανικής ομάδας, στην ΑΕΚ ίσως προσπαθούσαν να πουλήσουν τον Μάρκο Λιβάια για να χρησιμοποιήσουν τα χρήματα για την αγορά του Αραούχο.

Συγκεκριμένα τα tweets του Ισπανού δημοσιογράφου από τα Κανάρια Νησιά αναφέρουν: «Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σέρχιο Αραούχο είναι πολύ αληθινό. Το πρόβλημα για τους Έλληνες είναι ότι δεν έχουν μεγάλη οικονομική ρευστότητα και σχεδιάζουν έναν δανεισμό με οψιόν αγοράς, παρά το ότι η Λας Πάλμας προτιμάει πώληση. Ο Αργεντινός βλέπει με καλό μάτι να επιστρέψει στις οδηγίες του Μανόλο Χιμένεθ. Ο ελληνικός σύλλογος επιπλέον σχεδιάζει να βάλει χρήματα στα ταμεία του από μια πώληση του Λιβάια για να προχωρήσει στη μεταγραφή του Αραούχο, που αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για αυτούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα