Βιεϊρίνια: «Θα είμαι εκεί να σηκώσω τα επόμενα δύο κύπελλα»! (pics)

Βιεϊρίνια: «Θα είμαι εκεί να σηκώσω τα επόμενα δύο κύπελλα»! (pics)

Βιεϊρίνια: «Θα είμαι εκεί να σηκώσω τα επόμενα δύο κύπελλα»! (pics)

bet365

Το μήνυμα και η υπόσχεση που έδωσε ο Αντρέ Βιεϊρίνια στους συμπαίκτες του και στον κόσμου του ΠΑΟΚ ενόψει της επιστροφής του στα γήπεδα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια πανηγύρισε από απόσταση την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς παρέμεινε στην Πορτογαλία για να συνεχίσει σε εντατικούς ρυθμούς το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι κούπες του πρωταθλητή και του κυπελλούχου Ελλάδας κατέληξαν για λίγο, χάρη στη σύζυγό του Βάσω Βεργίδου, στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη και με ένα συγκινητικό μήνυμα, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ απευθύνθηκε προς τους συμπαίκτες του γράφοντας:

«Νοιώθω ευλογημένος για όλα αυτά που έχω ζήσει και για τα τρόπαια που έχω πανηγυρίσει μέχρι τώρα στην καριέρα μου! Κατάφερα να είμαι μαζί σας την μαγική βραδιά στην Τούμπα! Μπορεί να μην ήμουν εκεί την βραδιά του κυπέλλου και να μην έχω αγγίξει ακόμη την κούπα του κυπελλούχου, όμως αυτό μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο… και σας υπόσχομαι πως του χρόνου θα είμαι εκεί να σηκώσω μαζί σας και τα επόμενα δυο κύπελλα που έρχονται..», ανέφερε, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, o Αντρέ Βιεϊρίνια.

Νοιώθω ευλογημένος για όλα αυτα που έχω ζήσει και για τα τρόπαια που έχω πανηγυρίσει μέχρι τωρα στην καριέρα μου!Κατάφερα να είμαι μαζι σας την μαγική βραδιά στην Τούμπα! Μπορεί να μην ήμουν εκει την βραδιά του κύπελλου και να μην έχω αγγίξει ακομη την κούπα του κυπελλούχου, όμως αυτο μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο... και σας υπόσχομαι πως του χρόνου θα είμαι εκει να σηκώσω μαζι σας και τα επόμενα δυο κύπελλα που έρχονται..@paok_fc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andre Vieirinha (@vieirinhaofficial) στις

Από την πλευρά της η σύζυγός του, Βάσω Βεργίδου, έγραψε:

«Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που για άλλη μια φορά φέρθηκε σαν πραγματική οικογένεια αφού κατανόησαν πλήρως την θέση μας και την απουσία μας λόγω των συνθήκων !!! Τα κύπελλα ήρθαν σπίτι μας και αυτό μας συγκίνησε πραγματικά !!! Ευχαριστούμε ΠΑΟΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα