Λουτσέσκου: Επιτυχημένη η επέμβαση στην ωμοπλάτη

Λουτσέσκου: Επιτυχημένη η επέμβαση στην ωμοπλάτη

Λουτσέσκου: Επιτυχημένη η επέμβαση στην ωμοπλάτη

bet365

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επέμβαση του Ραζβάν Λουτσέσκου στην ωμοπλάτη, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (14/5) από το γιατρό του ΠΑΟΚ, Μανόλη Παπακώστα.

Όπως ήταν γνωστό, εδώ και αρκετές μέρες, ο Ρουμάνος τεχνικός θα έμπαινε την Τρίτη (14/5) στο χειρουργείο για να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που τον ενοχλούσε στον αριστερό ώμο.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τον γιατρό της ομάδας, Μανόλη Παπακώστα, με τον Ρουμάνο τεχνικό να είναι έτοιμος και χωρίς κανένα πρόβλημα να μπορεί να… σηκώνει τις κούπες, που κατακτά η ομάδα του.

Τις επόμενες μέρες ο 50χρονος προπονητής θα ταξιδέψει για τη Ρουμανία, όπου θα περάσει τις μέρες των διακοπών του, μέχρι να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει η προετοιμασία της νέας χρονιάς, ενώ παράλληλα θα ασχολείται ενεργά με τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα