Αστέρας Τρίπολης: Στη λίστα ο Λουίς Μιγκέλ Καριόν

Αστέρας Τρίπολης: Στη λίστα ο Λουίς Μιγκέλ Καριόν

bet365

Ο 40χρονος τεχνικός της Μελίγια είναι μία περίπτωση που «παίζει» για τους Αρκάδες, σε περίπτωση που προχωρήσουν σε αλλαγή προπονητή
Η ισπανική αγορά ήταν διαχρονικά «ελκυστική» για τον Αστέρα και πρόσφατα υπήρξε ταξίδι στη χώρα της Ιβηρικής, που προφανώς αφορούσε μεταγραφικούς στόχους, αλλά και έχει τη σημασία της ενόψει μίας ενδεχόμενης αλλαγής προπονητή. Ο Γιώργος Παράσχος είναι πιθανό να αποχωρήσει σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην Ισπανία, μία λύση έπεσε στο «τραπέζι» για τους Αρκάδες είναι εκείνη του Λουίς Μιγκέλ Καριόν.
Πρόκειται για τον 40χρονο κόουτς της Μελίγια, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής έκανε μεγάλη καριέρα σαν δεξί μπακ (ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, έπαιξε μεταξύ άλλων σε Αλαβές, Κόρδοβα, Μελίγια και Ταραγόνα), ενώ ως προπονητής έχει εργαστεί τόσο στη 2η ομάδα της Κόρδοβα (το 2016 την οδήγησε στην άνοδό της στη 3η κατηγορία), όσο και στο επιτελείο της πρώτης (για ένα παιχνίδι της La Liga 2 έκατσε στον πάγκο ως υπηρεσιακός).
Το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στη Μελίγια ως πρώτος κόουτς και μία αγωνιστική πριν το τέλος βρίσκεται στη 2η θέση του 4ου ομίλου της Segunda B και διεκδικεί ένα «εισιτήριο» για τη La Liga 2. Τουλάχιστον μέσω των πλέι οφ.
Οπως λέγεται λοιπόν στην Ισπανία, το όνομά του βρίσκεται στη λίστα των Αρκάδων και είναι μία λύση που ενδέχεται να απασχολήσει. Ωστόσο η συμμετοχή της Μελίγια στα μπαράζ ανόδου, ίσως «τρενάρει» λίγο το θέμα. Ακόμη δεν υπάρχει κάτι «κλειδωμένο» ή βέβαιο, όμως το όνομά του είναι πιθανό να «παίξει», όλο και περισσότερο, στο άμεσο μέλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα