Παναθηναϊκός: Αύριο η απόφαση, χωρίς προβλήματα η αδειοδότηση

Παναθηναϊκός: Αύριο η απόφαση, χωρίς προβλήματα η αδειοδότηση

Παναθηναϊκός: Αύριο η απόφαση, χωρίς προβλήματα η αδειοδότηση

bet365

Ο Παναθηναϊκός πέρασε το πρωί της Τρίτης από ακρόαση για την αδειοδότηση και αύριο αναμένεται η απόφαση. Δεν περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις στο «τριφύλλι» και η ομάδα θα ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα και χωρίς κάποια απαγόρευση στις μεταγραφές.

Μετά την περυσινή ξεφτίλα του άδειου φακέλου που έφερε -6 και απαγόρευση μεταγραφών, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έκανε το αυτονόητο, φρόντισε να ρυθμίσει, να διακανονίσει όλες τις οφειλές που έχει η εταιρία και να παρουσιάσει έναν φάκελο στην ΕΠΟ που δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει κανονικά την άδεια για το πρωτάθλημα της σεζόν 2019-2020. Η αντιπροσωπεία των «πρασίνων» πέρασε από ακρόαση το πρωί της Τρίτης κσι στην ΠΑΕ δεν περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Θεωρούν πως ο σύλλογος θα πάρει κανονικά την άδεια και θα ξεκινήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο χωρίς κάποια αφαίρεση βαθμών και φυσικά θα μπορεί να κινηθεί χωρίς περιορισμούς στις μεταγραφές.

Η απόφαση θα γίνει γνωστή αύριο, Τετάρτη, ενώ το μοναδικό σημείο που υπήρξε θέμα είχε να κάνει με την βιωσιμότητα. Εκεί η εισήγηση είναι αρνητική αλλά ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με ένα μικρό πρόστιμο και δεν θα έχει σημαντικότερα προβλήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα