Ατρόμητος: Συνεχίζεται η αναζήτηση με φόντο... Europa League

Ατρόμητος: Συνεχίζεται η αναζήτηση με φόντο... Europa League

Ατρόμητος: Συνεχίζεται η αναζήτηση με φόντο... Europa League

bet365

Στην αγορά για προπονητή βρίσκεται ο Ατρόμητος, με τον Γιάννη Αγγελόπουλο να μην βιάζεται και να αναζητά έναν τεχνικό που να έχει εμπειρία από το Europa League!

Μπορεί ο Ατρόμητος να χρειάζεται μια υπέρβαση για να βρεθεί στους ομίλους του Europa League, ωστόσο ο Γιάννης Αγγελόπουλος έχει βάλει ως προϋπόθεση ο νέος τεχνικός να έχει εμπειρία από προκριματικά και από φάση ομίλων της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η αναζήτηση συνεχίζεται στο εξωτερικό, με κάποιες περιπτώσεις να έχουν ξεχωρίσει κι όπως είναι γνωστό αυτό που θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι να βρεθεί ένας νεαρός και φιλόδοξος τεχνικός.

Στο Περιστέρι, δεν βιάζονται ιδιαίτερα να κλείσουν το θέμα του αντικαταστάτη του Νταμίρ Κάναντι, αλλά θέλουν να έχουν τελειώσει με το ζήτημα του νέου προπονητή μέχρι τα τέλη του μήνα. Όπως είναι λογικό ο χρόνος από εκεί και πέρα θα αρχίσει να πιέζει, καθώς στα τέλη Ιουνίου είναι προγραμματισμένη να αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας.

Ονόματα υποψηφίων δεν έχουν διαρρεύσει, κάτι στο οποίο είναι πολύ καλός ο Γιάννης Αγγελόπουλος, αλλά δεδομένα μεταξύ αυτών που βρίσκονται στη λίστα είναι και ο Έντι Ιορντανέσκου, τον οποίο ωστόσο δεν βλέπουν τόσο... ζεστά όσο η Ξάνθη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα