Γιαννούλης: «Να κερδίσω φανέλα βασικού στον ΠΑΟΚ»

Γιαννούλης: «Να κερδίσω φανέλα βασικού στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Γιαννούλης: «Να κερδίσω φανέλα βασικού στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννούλης νιώθει πως μετά τον τραυματισμό του Αντρέ Βιεϊρίνια «αυτή είναι η ευκαιρία μου» προκειμένου να δείξει τι μπορεί να πετύχει με τη φανέλα των νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο Έλληνας αμυντικός του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε ότι επιστρέφοντας από το Περιστέρι στην Τούμπα δεν περίμενε να ζήσει όλες αυτές τις εκπληκτικές στιγμές μέχρι το φινάλε της σεζόν, όπου κατέκτησε το νταμπλ. Αποθέωσε τον συμπαίκτη του Δημήτρη Πέλκα και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είπε πως «είναι εξαιρετικός προπονητής, ο οποίος βοηθά γενικότερα στην ψυχολογία μας».

Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα από όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννούλης στο Metropolis 95,5:

Για τη συνταγή της επιτυχίας: «Υπήρχε πίστη στην ομάδα, έβλεπα τους ποδοσφαιριστές ότι ήταν αποφασισμένοι. Έμπαιναν στο γήπεδο με τη φιλοσοφία ότι σήμερα δεν χάνουμε Αυτό ξεκινά από τον προπονητή, αυτός είναι που κάνει τους παίκτες να πιστεύουν στον εαυτό τους. Τα είχαμε όλα σε ψυχολογικό επίπεδο».

Για τον Λουτσέσκου: «Είναι πολύ καλός στην ψυχολογία, σε κάνει να πιστεύεις στον εαυτό σου. Εμένα που ήρθα από άλλη ομάδα, με έκανε σε μικρό διάστημα να αφομοιώσω αυτά που ήθελε. Με έκανε να γίνω σιγά σιγά μέλος αυτής της ομάδας. Είναι εξαιρετικός προπονητής, βοηθά γενικότερα στην ψυχολογία του παίκτη».

Για τους ξένους που δένονται με τον ΠΑΟΚ: «Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι η κατάσταση που αντικρίζουν όταν έρχονται εδώ. Τους οπαδούς, την τρέλα που υπάρχει, όχι μόνο στους οπαδούς αλλά και όλους όσοι εργάζονται στον ΠΑΟΚ. Θέλοντας και μη, μπαίνεις στο κλίμα. Ειδικά όταν έρχονται αυτές οι στιγμές και βλέπεις τη χαρά που παίρνουν αυτοί οι άνθρωποι. Παίζει ρόλο και η γεμάτη Τούμπα, αυτή η ζεστασιά, αυτή η τρέλα».

Για τον εαυτό του: «Είναι η ευκαιρία μου, να δείξω τι μπορώ, να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας. Είναι διαφορετικές από του Ατρομήτου, όμως, αυτό δεν με φοβίζει. Θέλω να δείξω ότι είμαι έτοιμος να ξεκινήσω στα επίσημα παιχνίδια ως βασικός».

Για το αν ο Πέλκας μπορεί να γίνει ο ηγέτης της Εθνικής ομάδας: «Είναι στον ΠΑΟΚ αρχηγός, και ειδικά με την περσινή του χρονιά έδειξε τρομερά στοιχεία. Φέτος τα νούμερά του δεν ήταν άσχημα όπως πολλοί λένε. Μεγαλώνει ποδοσφαιρικά και, αν όχι του χρόνου, σε 2-3 χρόνια θα είναι έτοιμος να κουβαλήσει και την Εθνική ομάδα».

Για την προοπτική εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: «Μπορούσε και πέρσι ο ΠΑΟΚ, όμως, πλήρωσε τον ενθουσιασμό του. Προηγήθηκαν, πίστεψαν ότι μπορούσαν να βάλουν κι άλλα γκολ. Όταν απέναντι σε ομάδες με τέτοια ποιότητα δεν προσέξεις την άμυνά σου και είσαι ενθουσιασμένος, θα το πληρώσεις».

Για το ότι οι νεαροί του ΠΑΟΚ αποτελούν πηγή έμπνευσης για τους πιτσιρικάδες: «Είναι λογικό κι επόμενο τα μικρά παιδιά να εμπνέονται από νεαρούς Έλληνες που δείχνουν να πετυχαίνουν. Κι εμείς κάποτε ήμασταν παιδιά στη γειτονιά και κυνηγήσαμε τα όνειρά μας. Δεν είμαι ο καταλληλότερος για συμβουλές, όμως, αυτό που θα συνιστούσα είναι δουλειά και πίστη στον εαυτό τους. Να μην παρατούν τον στόχο με την πρώτη δυσκολία».

Για την πιο έντονη στιγμή του με τον ΠΑΟΚ: «Αυτό που έζησα στον Λευκό Πύργο μετά το ματς με τον Λεβαδειακό. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα ζήσω τέτοιες στιγμές. Αυτό που ζήσαμε στο λεωφορείο, η χαρά που δώσαμε στον κόσμο ήταν κάτι ανεπανάληπτο. Επίσης, μια άλλη στιγμή είναι αυτό που ζήσαμε μετά τον τελικό, ήταν μια στιγμή που την ονειρεύεσαι, αλλά όταν τη ζεις είναι κάτι μοναδικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα