Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Θα συνεχίσει και του χρόνου ο Ραζβάν»

Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Θα συνεχίσει και του χρόνου ο Ραζβάν»

Gazzetta team
Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Θα συνεχίσει και του χρόνου ο Ραζβάν»

bet365

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου μίλησε για την επιτυχία του γιου του με τον ΠΑΟΚ και για την πίστη του ότι ο Ραζβάν θα συνεχίσει τα κατορθώματά του με τον Δικέφαλο του Βορρά.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο 73χρονος Μιρτσέα Λουτσέσκου βρέθηκε το Σάββατο στο ΟΑΚΑ και είδε από κοντά τον γιο του να κατακτάει το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μιρτσέα μίλησε σε ρουμανικά ΜΜΕ για την επίσκεψή του στην Ελλάδα και τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο Ραζβάν θα συνεχίσει τις επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ.

«Ο Ράζβαν κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο, κάτι που άξιζε να κάνει και πέρσι, ενώ η ομάδα του έπαιξε πολύ καλά όλη τη σεζόν. Τα κατάφερε καλύτερα από μένα. Ήρθα ειδικά για αυτόν, ήθελα να είμαι κοντά του σε αυτήν την ξεχωριστή μέρα και να μοιραστώ τη χαρά του. Ξέρει ότι το ποδόσφαιρο είναι δουλειά για έναν. Ξέρει τι πρέπει να κάνει. Είναι πολύ σημαντικό ότι τα κατάφερε ο ίδιος. Θα ήθελα να τον συγχαρώ σαν πατέρας. Είναι φοβερό αυτό που έκανε και πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το κάνει και την επόμενη σεζόν», ανέφερε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα