Για 112 μέρες δεν θα έχουν παίξει επίσημο ματς

Για 112 μέρες δεν θα έχουν παίξει επίσημο ματς

bet365

Η Super League τελείωσε στις 5 Μαΐου κι αν αρχίσει όπως και πέρσι και θα μιλάμε για μια αποχή από τις επίσημες υποχρεώσεις 3 μηνών και 20 ημέρών!

Επιστροφή χρημάτων* στο Γουέστ Μπρομ - Άστον Βίλα και σούπερ αποδόσεις στην Championship από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αρκετές διακοπές και μεγάλη προετοιμασία. Μόνο έτσι μπορεί να καλυφθεί το μεγάλο «νεκρό» διάστημα μεταξύ της φετινής Super League με την επόμενη. Το πρωτάθλημα μας, τελείωσε στις 5 Μαΐου. Χωρίς ακόμα να έχει οριστεί το επόμενο (μόλις χθες ψηφίστηκε η τροπολογία για την αναδιάρθρωση) υπολογίζουμε ότι εάν δεν αλλάξει κάτι στο προγραμματισμό που γινόταν τα προηγούμενα έτη, θ' αρχίσει το σαββατοκύριακο 24/25 Αυγούστου.

Μιλάμε δηλαδή για μια αποχή 112 ημερών! Για μια αποχή 3 μηνών και 20 ημερών... Και δεν έχει και Μουντιάλ φέτος να ξεχαστούμε. Οπερ σημαίνει πως οι 9 ομάδες που δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είτε θα... χαθούν στις διακοπές είτε θα λιώσουν στην προετοιμασία!

Παναθηναϊκός, Λάρισα, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία, Πανιώνιος, Ξάνθη, ΝΠΣ Βόλος και ΟΦΗ/Πλατανιάς θα πρέπει να βρουν τρόπο να καλύψουν αυτό το κενό...

Για τις ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές ομάδες τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα.

Ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στις 23 ή 24 Ιουλίου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.
Ατρόμητος και Αρης θα δώσουν το πρώτο τους ματς στις 25 Ιουλίου.
Ο ΠΑΟΚ θα αρχίσει τα δικά τους στις 6 ή 7 Αυγούστου.
Η ΑΕΚ θα μπει στη μάχη του Europa League στις 8 Αυγούστου.

Και πάλι το διάστημα είναι μεγάλο. Ακόμα και για τις ευρωπαϊκές μας ομάδες. Ουσιαστικά για τον Ολυμπιακό θα είναι 2,5 μήνες. Για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ κάτι παραπάνω από 3 μήνες απραξίας (αν και είχαν μια εβδομάδα δράσης ακόμα εξαιτίας του τελικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα