«Τελείωσε» τις υποθέσεις Δούμτσιο και Λυμπεράκη ο Πανιώνιος

«Τελείωσε» τις υποθέσεις Δούμτσιο και Λυμπεράκη ο Πανιώνιος

bet365

Στον Πανιώνιο θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι Κώστας Δούμτσιος και Οδυσσέας Λυμπεράκης.

Το παιδομάζωμα στον Πανιώνιο συνεχίζεται. Οι «κυανέρυθροι» μετά τους Σκαφίδα και Κιάκο οι Νεοσμυρνιώτες έκλεισαν άλλους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον 21χρονο επιθετικό της Δόξας Δράμας, Κώστα Δούμτσιο, και τον συνομήλικό του Οδυσσέα Λυμπεράκη.

Ο πρώτος ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα της Δόξας Δράμας μετρώντας 6 γκολ σε 17 εμφανίσεις στο εξάμηνο που αγωνίστηκε στην Δράμα, ενώ στο πρώτο μισό αγωνίστηκε με την φανέλα του Αιγινιακού έχοντας 2 γκολ σε 8 συμμετοχές.

Ο Δούμτσιος θα αποτελέσει μια καλή εναλλακτική λύση στον χώρο της επίθεσης πίσω από τον βασικό φορ (αναμένεται να δούμε αν θα είναι ο Ντουρμισάι η κάποιος άλλος) και τους Τσιλούλη και Καμαρά.

Όσον αφορά τον Οδυσσέα Λυμπεράκη αγωνίζεται στην θέση του αριστερού μπακ και την σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε την φανέλα της Καβάλας. Μάλιστα, ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου των «αργοναυτών» στην Football League και στον Πανιώνιο προορίζεται να είναι η πρώτη εναλλακτική λύση πίσω από τον Σαραμαντά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα