Ολυμπιακός: Τι προσφέρει στον Σκρτελ και τι ζητάει ο έμπειρος στόπερ

Ολυμπιακός: Τι προσφέρει στον Σκρτελ και τι ζητάει ο έμπειρος στόπερ

Ολυμπιακός: Τι προσφέρει στον Σκρτελ και τι ζητάει ο έμπειρος στόπερ

bet365

Η περίπτωση Σκρτελ συνεχίζει να είναι στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό με τους Πειραιώτες να φέρεται να προσφέρουν στον παίκτη διετές συμβόλαιο με 1 εκατ. ευρώ ως ετήσιες αποδοχές.

Για τον έμπειρο Σλοβάκο άσο και τον Ολυμπιακό έχετε διαβάσει ξανά.Οι πληροφορίες εδώ και μέρες εμμένουν στο ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές της πλευράς του παίκτη και με τον πειραϊκό σύλλογο.

Οι νεότερες πληροφορίες θέλουν τους ερυθρόλευκους να δίνουν διετές συμβόλαιο στον Μάρτιν Σκρτελ με 1 εκατ. ευρώ απολαβές τον χρόνο. Η Milliyet τονίζει ωστόσο πως ο 34χρονος διεθνής αμυντικός αξιώνει συμβόλαιο για 2+1 και ότι εκτός από τον Ολυμπιακό είναι στο στόχαστρο των Ρέιντζερς, Πάρμα και ακόμα και συλλόγων από Premier και Championship. Σε αυτήν την φάση πάντως οι Τούρκοι μεταδίδουν πως ο έμπειρος άσος είναι μεταξύ Ολυμπιακού και Πάρμα και ότι η Φενέρ δεν προκύπτει ότι θέλει να του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα