Ατρόμητος: Η Τετάρτη του Μπρούνο

Ατρόμητος: Η Τετάρτη του Μπρούνο

Gazzetta team
Ατρόμητος: Η Τετάρτη του Μπρούνο

bet365

Στην Αυστρία μετέδωσαν πως εκπνέει μεθαύριο η προθεσμία που έχουν στο Περιστέρι, ώστε να ενεργοποιήσουν την οψιόν για τον Βραζιλιάνο ακραίο

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος ώστε να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Μπρούνο στο Περιστέρι και όπως αναφέρουν στην Αυστρία, την Τετάρτη εκπνέει η προθεσμία που έχει ο Ατρόμητος, ώστε να ενεργοποιήσει την οψιόν απόκτησης του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

Ο χρόνος δεν φαίνεται να είναι… σύμμαχος στο ενδεχόμενο παραμονής του στο Περιστέρι, οι πιθανότητες έχουν μειωθεί αισθητά, ενώ την ίδια στιγμή στη Λίντσερ σχολιάζουν πως ήδη υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για την απόκτησή του. Αρα είναι πιθανό ακόμη και αν δεν συνεχίσει στον Ατρόμητο να παραχωρηθεί σε κάποια άλλη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα