Ολυμπιακός: Τα τελευταία δεδομένα για τον Ματιέ

Ολυμπιακός: Τα τελευταία δεδομένα για τον Ματιέ

Ολυμπιακός: Τα τελευταία δεδομένα για τον Ματιέ

bet365

Ο Ζερεμί Ματιέ δεν έκανε τυχαία τις δηλώσεις περί επιθυμίας παραμονής στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ωστόσο υπάρχουν δύο σημεία - κλειδιά στην υπόθεσή του, η οποία προφανώς και συνεχίζει να απασχολεί και τον Ολυμπιακό.

Για τον Γάλλο αμυντικό με την εμπειρία ετών και με μία γεμάτη χρονιά στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας πρόσφατα γράφτηκε πως δεν έκανε δεκτή την πρόταση της ομάδας του για νέο συμβόλαιο. Σε αυτήν την φάση λοιπόν εύλογα ορισμένοι θα αναρωτηθούν γιατί ο Ζερεμί Ματιέ δήλωσε πως θέλει να μείνει στον σύλλογο αλλά έριξε το... μπαλάκι στην Σπόρτινγκ.

Τα πράγματα είναι αρκετά απλά. Ο Ματιέ σε αυτήν την χρονική περίοδο συζητάει για το τελευταίο συμβόλαιο της καριέρας του. Αυτό που ζητάει λοιπόν είναι ένα κλειστό διετές και με καλές απολαβές (σ.σ. θυμίζουμε πως στην Σπόρτινγκ η αμοιβή του είναι πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ). Οι Πορτογάλοι του προσφέρουν μονοετές συμβόλαιο και όχι με τις απολαβές που θα τον έκαναν να δώσει θετική απάντηση και είναι είναι λοιπόν τα δύο σημεία - κλειδιά. Ο Ματιέ αφήνει να εννοηθεί πως έχει κάνει την... αντιπρότασή του και περιμένει την Σπόρτινγκ. Είναι κάτι που θα ξεκαθαριστεί λογικά μέχρι το τέλος του τρέχοντος μηνός.

Όσο για τον Ολυμπιακό; Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν πως του έχει μεταφερθεί και ενδιαφέρον αλλά και κρούση αλλά ο ίδιος θέλει να απαντήσει εφόσον ξεκαθαριστεί το... status του στην Σπόρτινγκ. Προφανώς πάντως ο Ολυμπιακός θα κάνει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για τον έμπειρο σέντερ μπακ. Ο γεννηθείς το 1983 Γάλλος παίζει στόπερ και αρ. μπακ και φέτος είχε 31 ματς με 3 γκολ. Στο παρελθόν έχει θητεία σε Μπαρτσελόνα, Βαλένθια, Τουλούζ και Σοσό ενώ αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της Σοσό. Εκτός από Σπόρτινγκ και Ολυμπιακό έχει κρούσεις και από την Γαλλία, όπως από την Μπορντό και από την Ιβηρική ενώ ακόμα και εάν επιδιώξει να σταματήσει το ποδόσφαιρο του έχει γίνει πρόταση να αναλάβει πόστο τις Ακαδημίες της Σοσό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα