Ολυμπιακός: Το πλάνο της προετοιμασίας του καλοκαιριού

Ολυμπιακός: Το πλάνο της προετοιμασίας του καλοκαιριού

Ολυμπιακός: Το πλάνο της προετοιμασίας του καλοκαιριού

Ο Ολυμπιακός - που μέχρι τις 15 Μαϊου το αργότερο θα έχει φιξάρει οριστικά τις ημερομηνίες του - θα κάνει την προετοιμασία του σε Πολωνία και σε μία εκ των Γερμανίας, Αυστρίας ή Ελβετίας.

Στις 10 Ιουνίου θα αρχίσει η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» για τη νέα περίοδο. Μέχρι τις 23 Ιουνίου οι Πειραιώτες θα βρίσκονται στον Ρέντη για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Στις 24 Ιουνίου θα αναχωρήσουν για την Πολωνία όπου θα δώσουν τέσσερα φιλικά. Τα δύο θα γίνουν στο Γκνιεβίνο, ένα στο Γκντάνσκ και ένα ακόμη στη Βαρσοβία. Η προετοιμασία στην Πολωνία αναμένεται να είναι έως τις 3 ή 4 Ιουλίου.
 
Από τις 6 έως τις 11 Ιουλίου θα εγκατασταθούν στην Κεντρική Ευρώπη (σ.σ. Γερμανία, Αυστρία ή Ελβετία) όπου θα παίξουν άλλα δύο ισχυρά φιλικά ματς. Επίσης ως γνωστόν στις 16 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Νότιγχαμ Φόρεστ, δηλαδή περίπου μία εβδομάδα πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Το τελικό πρόγραμμα θα προκύψει το αργότερο έως τις 15 Μαϊου.

Best of internet