Προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο ο ΠΑΣ

Gazzetta team
Προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο ο ΠΑΣ

bet365

Στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για την επικύρωση της βαθμολογίας, προσέφυγε ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει οτι δεν πρόκειται να ψηφίσει υπέρ της επικύρωσης της βαθμολογίας, θέλοντας έτσι να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες είχε για παραμονή στην SuperLeague.

Από τη στιγμή όμως που οι άλλες ομάδες το έκαναν, αποφάσισε να προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Κάτι που το ανακοίνωσε και επίσημα, το Σάββατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα 1966 ανακοινώνει ότι κατόπιν της επικυρώσεως της φετινής βαθμολογίας του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή 2018-19 από τις υπόλοιπες ομάδες, μιας και η ομάδα μας δεν δέχθηκε να την επικυρώσει από μέρους της, κατέθεσε προσφυγή ενώπιον του διαιτητικού δικαστηρίου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, περί ακυρώσεως της απόφασης της από 09/05/2019 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League Ελλάδας και επικύρωσης του τελικού βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 131 του ν.2725/1999, τον ΚΑΠ και τους υπόλοιπους κανονισμούς της ΕΠΟ, αποφασίζοντας μέσα στα πλαίστια της αρχής της ασφάλειας του Κράτους Δικαίου και της σταθερότητας των έννομων σχέσεων, τον υποβιβασμό των 2 μόνο τελευταίων ομάδων της κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα