Επεισόδια οπαδών με ΜΑΤ στην Αττική Οδό!

Gazzetta team
Επεισόδια οπαδών με ΜΑΤ στην Αττική Οδό!

bet365

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το βράδυ της Παρασκευής στο ύψος της Μεταμόρφωσης η Αττική Οδός μετά από συγκρούσεις οπαδών με δυνάμεις της αστυνομίας, μία μέρα πριν τον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ!

Ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ έχει μετατρέψει την Αθήνα σε... αστακό, καθώς η αστυνομία θέλει να προλάβει τα χειρότερα ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων. Το βράδυ της Παρασκευής, πάντως, δεν αποφεύχθηκαν τα επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς και δυνάμεις των ΜΑΤ! Σύμφωνα με μαρτυρίες οπαδοί της ΑΕΚ κινούνταν στην Αττική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης με άγνωστους για την ώρα σκοπούς. Εκεί βρέθηκαν άνδρες της αστυνομίας και ακολούθησαν συγκρούσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές! Μάλιστα, η αστυνομία προχώρησε σε δέκα προσαγωγές.

Όλα αυτά μία ημέρα πριν τον μεγάλο τελικό στο ΟΑΚΑ, στο οποίο οι δύο ομάδες έχουν πάρει από 120 προσκλήσεις ενώ οι αστυνομικοί στο γήπεδο θα είναι 3.000!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα