Πανιώνιος: Καλές εντυπώσεις ο Στοΐλας

Πανιώνιος: Καλές εντυπώσεις ο Στοΐλας

bet365

Ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει τις δοκιμές σε ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών και στο πλαίσιο αυτό δοκιμάστηκε ο 23χρονος ομογενής Χρήστος Στοΐλας ο οποίος έχει αφήσει καλές εντυπώσεις.

Στον Πανιώνιο γνωρίζουν καλά ότι η μη εξασφάλιση άδειας τη νέα σεζόν φέρνει περιορισμό στις μεταγραφές, κάτι που σημαίνει ότι οι «κυανέρυθροι» θα πρέπει να κοιτάξουν για ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών. Στο πλαίσιο αυτό στο φιλικό ματς που έδωσαν οι Νεοσμυρνιώτες με τον Απόλλωνα Λάρισας πέρασε από το μικροσκόπιο του Άκη Μάντζιου ο Χρήστος Στοΐλας.

Ο Στοΐλας Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην γερμανική Κίκερς Όφενμπαχ ενώ έχει περάσει και από τις ακαδημίες της Φρανκφούρτης, και αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ. Κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας έδειξε καλά στοιχεία, κυρίως ως προς την δυναμική και τις κινήσεις μέσα στην περιοχή, ενώ δείχνει να είναι μέσα στις φάσεις αφού δύο φορές σημάδεψε το δοκάρι.

Ο παίκτης έχει δείξει καλά στοιχεία και θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα και τις επόμενες ημέρες θα παρθεί οριστικά η απόφαση για την απόκτησή του με τα μέχρι στιγμής δεδομένα να είναι υπέρ του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα