«Οι υποθέσεις των Φιγκέιρας και Βιάνα επηρεάζουν την περίπτωση Χασάν»

«Οι υποθέσεις των Φιγκέιρας και Βιάνα επηρεάζουν την περίπτωση Χασάν»

«Οι υποθέσεις των Φιγκέιρας και Βιάνα επηρεάζουν την περίπτωση Χασάν»

bet365

Νέο πορτογαλικό ρεπορτάζ παραθέτει το στοιχείο πως οι οφειλές της Μπράγκα προς τον Ολυμπιακό για Φιγκέιρας και Βιάνα μπορούν να παίξουν σοβαρό ρόλο στην περίπτωση του Αχμέντ Χασάν.

Η O Jogo σημειώνει σε ρεπορτάζ της πως η Μπράγκα οφείλει χρήματα στον Ολυμπιακό για τις υποθέσεις των Φιγκέιρας και Βιάνα. Περιπτώσεις που τα deals που έγιναν ξεπερνούν τα 4 εκατ. ευρώ και μπορεί να αποδειχθούν κομβικές για την υπόθεση του Χασάν.

Οι Ίβηρες στα ρεπορτάζ τους θεωρούν πως οι δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις μπορούν κάλλιστα να επηρεάσουν το θέμα του Αιγύπτιου φορ. Και αυτό διότι μπορεί να προκύψει ένας συμψηφισμός στα χρήματα και έτσι να πέσει το κόστος της αγοράς του Αχμέντ Χασάν. Θυμίζουμε πως το κόστος του δανεισμού του Χασάν ήταν 300.000 ευρώ και ότι η Μπράγκα ζητούσε τη ρήτρα των 4 εκατ. ευρώ για αγορά, δίνοντας περιθώριο ενός μηνός στους Πειραιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα