Σα: Σιγουριά και των Πορτογάλων ότι πέφτουν άμεσα οι υπογραφές!

Σα: Σιγουριά και των Πορτογάλων ότι πέφτουν άμεσα οι υπογραφές!

Σα: Σιγουριά και των Πορτογάλων ότι πέφτουν άμεσα οι υπογραφές!

bet365

Θέμα χρόνου είναι να πέσουν οι υπογραφές του Ολυμπιακού με τον Ζοσέ Σα, με την σχετική πληροφόρηση να προκύπτει και από την Ιβηρική.

Προ ημερών σας είχαμε μεταφέρει τις σχετικές εξελίξεις με τον Σα. Σύμφωνα με πληροφορίες και ρεπορτάζ της A Bola ο έμπειρος πορτιέρο δεν θα γυρίσει στην Πόρτο και θα μείνει στον Ολυμπιακό.

Εκτός από την προβλεπόμενη ρήτρα που θα καταβληθεί ο Ζοσέ Σα θα κλείσει με νέο συμβόλαιο. Όπως τονίζεται σχετικά θα πέσουν άμεσα οι υπογραφές για συμβόλαιο του παίκτη με τους Πειραιώτες έως και το 2023. Η παραμονή του εν λόγω άσου ήταν εξαρχής από τα βασικά θέματα της μεταγραφικής ατζέντας των ερυθρόλευκων. Ο 26χρονος πορτιέρο είχε φέτος 31 ματς ενώ κλήθηκε - ως γνωστόν - και πρώτη φορά στην Εθνική Πορτογαλίας. Για τον Σα εδώ και μέρες έβγαζε σιγουριά για παραμονή και ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα