Κουλούρης στο gazzetta.gr: «Στόχος μου να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος» (gTV)

Κουλούρης στο gazzetta.gr: «Στόχος μου να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος» (gTV)

Κουλούρης στο gazzetta.gr: «Στόχος μου να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος» (gTV)

bet365

Ο Ευθύμης Κουλούρης μίλησε στην κάμερα του gTV για τα βραβεία που του απονεμήθηκαν από το gazzetta.gr για τον καλύτερο επιθετικό και τον πιο βελτιωμένο παίκτη της σεζόν 2018/19 στη Super League, υπογραμμίζοντας τη θέλησή του αποδείξει την ποιότητά του και να βελτιώνεται από αγώνα σε αγώνα.

Έπαιξε σε 28 αγώνες, σκόραρε 19 φορές, πήρε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της κατηγορίας, συνολικά... έλαμψε, όπως το «αστέρι» του Ατρόμητου για ακόμα μια σεζόν!

Ο Ευθύμης Κουλούρης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην πορεία των Περιστεριωτών προς την θέση του πρωταθλήματος και το gazzetta.gr τον συμπεριέλαβε στους νικητές σε δυο κατηγορίες, στα βραβεία της Super League που απένειμε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, αναδεικνύοντάς τον ως τον Επιθετικό της Σεζόν, αλλά και τον Πιο Βελτιωμένο Παίκτη!

Μιλώντας στην κάμερα του gTV, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους του gazzetta.gr για την τιμή, δήλωσε ευχαριστημένος από την προσωπική αλλά και ομαδική απόδοση μέσα στο 2018/19, εκφράζοντας την ελπίδα να το απόλαυσε τόσο η ομάδα του, όσο και οι οπαδοί της.

Δείτε όσα δήλωσε:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα