Γιουνές: «Με τη Λάρισα το έβαλα με την καρδιά μου»

Γιουνές: «Με τη Λάρισα το έβαλα με την καρδιά μου»

Γιουνές: «Με τη Λάρισα το έβαλα με την καρδιά μου»

bet365

Ο Χαμζά Γιούνες έκανε απολογισμό της χρονιάς που έκλεισε, διέψευσε κατηγορηματικά κάθε συζήτηση με ρουμανική ομάδα και εξήγησε τα σκαμπανεβάσματα που είχε ο Άρης στην πορεία της σεζόν.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Τυνήσιος επιθετικός συντάχθηκε στην προσπάθεια (ουσιαστικής) επιστροφής του Άρη. Η πιο χαρακτηριστική στιγμή του, στο σύνολο της χρονιάς, ήταν τα δύο γκολ που σημείωσε απέναντι στον ΟΦΗ στις καθυστερήσεις του αγώνα, στη σπουδαία ανατροπή του Άρη. «Το πιο σημαντικό γκολ ήταν αυτό με τη Λάρισα γιατί ήταν το πρώτο μου με τη φανέλα της ομάδας αλλά και γιατί το έβαλα με την… καρδιά μου. Η πιο σημαντική στιγμή ήταν ωστόσο τα δύο γκολ με τον ΟΦΗ. Γιατί ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο φαινόταν ότι δεν θα παίρναμε τίποτε», είπε και ρωτήθηκε για τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του. «Είναι μυστικό και θα το κρατήσω, απλά θα πω ότι άρχισα να το κάνω στον αγώνα με τον ΟΦΗ και μου ζήτησαν οι συμπαίκτες μου να τον συνεχίσω».

Ο Γιουνές ρωτήθηκε για την αγωνιστική αστάθεια που είχε ο Άρης, αλλά και για τη δυσκολότερη στιγμή στη διάρκεια της χρονιάς. «Νομίζω ότι ήταν η πρώτη περίοδος των μεγάλων παικτών. Ήταν η χειρότερη στιγμή γιατί δεν πήραμε κάτι. Από την άλλη πλευρά όμως, ήμασταν μια καινούργια ομάδα η οποία δεν είχε αποκτήσει τη συνοχή για να ανταποκριθεί σ’ αυτό το δύσκολο πρόγραμμα. Δεν παίζαμε σαν ομάδα τότε κι αυτό φάνηκε στην ίδια σειρά αγώνων στον δεύτερο γύρο. Δεν ήταν μόνο οι βαθμοί που πήραμε όσο η εικόνα που είχαμε. Η ουσία είναι ότι η χρονιά τελείωσε καλά και κυρίως ότι στη διάρκειά της παρουσιάσαμε βελτίωση».

Ερωτηθείς για το πλέον κομβικό παιχνίδι της χρονιάς ξεχώρισε… «τον αγώνα με την Ξάνθη. Ήταν ένας αγώνας που έπρεπε να τον κερδίσουμε αλλά και η αφετηρία μιας καλής περιόδου για μας. Γιατί οι νίκες φέρνουν νίκες».

Σχετικά με την επόμενη μέρα της ομάδας, αρχικά ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία επαφή με άλλη ομάδα. «Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει και δεν μπορώ να τον σταματήσω, σας διαβεβαιώνω όμως ότι δεν έχω καμία συζήτηση με άλλη ομάδα κι αυτά που γράφτηκαν δεν είναι αλήθεια», είπε και ρωτήθηκε για την επιστροφή του Άρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. «Θα πρέπει να κάνουμε καλή προετοιμασία, να έχουμε συγκέντρωση και να κοιτάξουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στον πρώτο γύρο δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποια μεγάλη ομάδα, αλλά όλες οι ομάδες που συμμετέχουν είναι καλές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα