Παπαϊωάννου: Σοβαρές σκέψεις αποχώρησης από τη Λαμία!

Παπαϊωάννου: Σοβαρές σκέψεις αποχώρησης από τη Λαμία!

bet365

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου βρίσκεται ένα βήμα από την αποχώρησή του από την ηγεσία της ομάδας λόγω προβλημάτων υγείας, καθώς και της έλλειψης οικονομικής βοήθειας. Αναζητά ήδη το διάδοχό του.

«Βόμβα» είναι έτοιμη να σκάσει στο στρατόπεδο της Λαμίας, λίγες ημέρες μετά τη λήξη της Super League, αφού ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Όπως αναφέρουν πηγές που βρίσκονται κοντά στη διοίκηση των Φθιωτών και στον ίδιο, οι λόγοι έχουν να κάνουν με την κατάσταση της υγείας του, αφού ως γνωστόν αντιμετωπίζει προβλήματα, σχετικά με τα οποία αντενδείκνυται η ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο. Οι γιατροί που τον παρακολουθούν τον τελευταίο 1,5 χρόνο του έχουν συστήσει να απέχει από τα διοικητικά καθήκοντα της Λαμίας, προκειμένου να μην «τεστάρει» τα όρια του οργανισμού του κι αυτό φαίνεται πως είναι έτοιμος να πράξει. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι και η επανειλημμένη συμβουλή που δέχεται κι από την οικογένειά του.

Εξάλλου η αδυναμία να βρει οικονομικούς συμπαίκτες φαίνεται να τον έχει εξουθενώσει οικονομικά. Το συγκεκριμένο είναι κάτι που έχει υπογραμμίσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν, ενώ στο παρελθόν είχε σταθεί ιδιαιτέρως και στη δυσκολία συνεννόησης με τη δημοτική αρχή για τη βοήθεια που θα μπορούσε να προσφέρει στην επίλυση ζητημάτων προς όφελος της ομάδας.

Η πρόθεσή του αυτή δεν εκφράζεται για πρώτη φορά, αφού πολλάκις στο παρελθόν ο Π. Παπαϊωάννου είχε εκφράσει τις αμφιβολίες του σχετικά με το αν αξίζει να συνεχίσει να ηγείται διοικητικά και οικονομικά της ΠΑΕ, κάτι που είχε τονίσει και σε συνεντεύξεις του.

Το σχέδιο που έχει εκπονηθεί για τη διαχείριση της επόμενης «ημέρας» περιλαμβάνει τον ισοσκελισμό εσόδων-εξόδων και την παρουσία του Π. Παπαϊωάννου στην «κεφαλή», μέχρι να βρεθεί αυτός στον οποίον θα παραδώσει τη σκυτάλη. Υπενθυμίζεται πως από το ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών προέκυπτε σύγκλιση απόψεων με τον Μάκη Χάβο για ανανέωση της συνεργασίας τους για τη νέα σεζόν, ενώ παράλληλα τα περισσότερα συμβόλαια ολοκληρώνονται τον Ιούνιο του 2019.

Σύμφωνα ωστόσο όσα προκύπτουν αυτή τη στιγμή και μέσα από τον σύλλογο, ο μεγαλομέτοχος της φθιωτικής ΠΑΕ φαίνεται έτοιμος να κάνει πράξη την αποχώρησή του, σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές που είχε εκφράσει αντίστοιχη διάθεση και τελικά παρέμεινε «μπροστάρης» στη Λαμία.

Μένει να φανεί αν μέσα στην ημέρα θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση σχετικά με δραματικές εξελίξεις, πριν η ομάδα ξεκινήσει τα πλάνα για την επόμενη σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα