Ατρόμητος: Προς αποχώρηση Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς

Ατρόμητος: Προς αποχώρηση Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς

Gazzetta team
Ατρόμητος: Προς αποχώρηση Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς

bet365

Οι δύο παίκτες πολύ δύσκολα θα βρίσκονται στο Περιστέρι και την επόμενη σεζόν

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Ατρόμητος, αλλά την ίδια στιγμή γίνονται και διεργασίες στο υπάρχων έμψυχο δυναμικό και φυσικά τους παίκτες που φαίνεται πως δεν θα συνεχίσουν την επόμενη σεζόν. Με πλέον «τρανταχτά» παραδείγματα τους Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, οι οποίοι όλα δείχνουν πως του χρόνου θα φοράνε άλλη φανέλα.

Για τον Μπρούνο όσο περνά ο καιρός λιγοστεύουν οι πιθανότητες παραμονής, ενώ αβέβαιο προβάλει το μέλλον των Μούγιακιτς, Καρασαλίδη. Εκ διαμέτρου αντίθετη προβάλει η κατάσταση για τον Μανούσο που είναι πιθανό να ανανεώσει, αλλά στο Περιστέρι βαδίζουν με γνώμονα πως Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς και κατά πάσα πιθανότητα ο Μπρούνο, δεν θα βρίσκονται στην «πρώτη» της επόμενης σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα