Πέφτουν οι υπογραφές της σύμβασης του VAR

Πέφτουν οι υπογραφές της σύμβασης του VAR

bet365

Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές για την σύμβαση του VAR, που θα εφαρμοστεί στον τελικό Κυπέλλου και θα υλοποιηθεί την προσεχή σεζόν στην Super League.
Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς θα υπογράψει αύριο Πέμπτη 9 Μαΐου 2019, και ώρα 10 το πρωί την σύμβαση με το ανάδοχο σχήμα (κοινοπραξία των εταιρειών Medialuso και InDigital) για το έργο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Ελληνικού Ποδοσφαίρου με σύγχρονα Ψηφιακά Μέσα ΤΠΕ» (VAR). Η υπογραφή της σύμβασης θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (Φραγκούδη 11 και Αλέξανδρου Πάντου, Καλλιθέα), παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, του Γενικού Γραμματέα Ψηφιακής Πολιτικής, Στέλιου Ράλλη και του Προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), Βαγγέλη Γραμμένου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα