ΠΑΟΚ: Ο πολύτιμος Σάχοφ MVP Απριλίου

ΠΑΟΚ: Ο πολύτιμος Σάχοφ MVP Απριλίου

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο πολύτιμος Σάχοφ MVP Απριλίου

bet365

Μέσα στον Απρίλιο ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής πέτυχε τρία γκολ, έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά όλη την προηγούμενη σεζόν, δικαιολογημένα είδε τον κόσμο του ΠΑΟΚ να τον αναδεικνύει ως MVP.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής το μήνα Απρίλιο αναδείχθηκε «ο πολύτιμος κύριος Σάχοφ». Πιο αναλυτικά:

«Ήσυχος. Ψύχραιμος. Αθόρυβος. Ο ορισμός του αντιστάρ. Από την άλλη πολύτιμος. Ουσιαστικός. Παθιασμένος. Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζουμε τον 11888 MVP Απριλίου, Εβγέν Σάχοφ.

Συμπληρώνει τρία χρόνια στην ομάδα. Το όνομά του ακούγεται σπάνια. Όταν όμως γίνεται αναφορά στο πρόσωπό του είναι πάντα για κάτι θετικό. Δεν είναι από αυτούς που θα γίνουν σύνθημα στην εξέδρα. Δεν είναι από αυτούς που θα κυνηγήσει την προβολή. Είναι όμως πάντα εκεί όταν υπάρχει ανάγκη. Είναι εκεί για να στηρίξει τους συμπαίκτες και την ομάδα του.

Όπως και τις προηγούμενες δύο σεζόν έτσι και φέτος προοριζόταν για back up λύση και ως μία τέτοια χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν. Οι τραυματισμοί των Βέρνμπλουμ και Κάνιας του άνοιξαν το δρόμο για την 11άδα. Από τον Γενάρη και μετά δεν κοίταξε ποτέ πίσω.

Ο #MrColdBlood βρήκε ρυθμό και άρχισε να μετατρέπεται σε ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου . Προσέφερε, την απαιτούμενη από τον Ρουμάνο τεχνικό, ισορροπία στο παιχνίδι της ομάδας, με συνέπεια τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά, είχε πάντα το καθαρό μυαλό όταν ερχόταν τα δύσκολα και φυσικά την ικανότητα να προσαρμόζεται στις ανάγκες οποιουδήποτε παρτενέρ είχε στην μεσαία γραμμή του Δικεφάλου.

Τον Απρίλιο ήρθε και το αγωνιστικό του ξέσπασμα. Ένα ξέσπασμα που τον έβαλε στην κουβέντα για τον πολυτιμότερο της ομάδας και σε συνδυασμό με την δική σας ψήφο τον έφερε στην κορυφή.

Ο Εβγέν Σάχοφ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App ως ο 11888 MVP του περασμένου μήνα με ποσοστό 54,18%αφήνοντας πίσω του τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και τον Λέο Μάτος .

Ο Ουκρανός πέτυχε τρία γκολ, έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά όλη την προηγούμενη σεζόν, ενώ κατάφερε να συμπληρώσει ιδανικά τον Σέρζιο Ολιβέιρα και να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο στον άξονα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα