«Ονειρεύονται» ευρώ στην Ινστιτούτο λόγω (και) Ματέο Γκαρσία

«Ονειρεύονται» ευρώ στην Ινστιτούτο λόγω (και) Ματέο Γκαρσία

«Ονειρεύονται» ευρώ στην Ινστιτούτο λόγω (και) Ματέο Γκαρσία

bet365

Η πρώτη ομάδα του Ματέο Γκαρσία, Ινστιτούτο, έχει επικεντρώσει σε τρεις πωλήσεις, ονειρεύεται εκατομμύρια ευρώ κι ελπίζει ότι θα γυρίσει σελίδα στην ιστορία της.

Στην τελευταία συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη, με τον Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο (ατζέντης των Ματέο Γκαρσία, Νίκο Μαρτίνες) ουσιαστικά έγιναν δύο πράγματα. Καταρχήν, η υπόθεση του Μαρτίνες μπήκε στον δρόμο της συμφωνίας για την υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου και απομένει να διευκρινιστούν λεπτομέρειες που αφορούν κάποια μπόνους. Σε ότι αφορά αυτή του Ματέο Γκαρσία, ο Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο (είναι ένας από τους εκπροσώπους του 22χρονου Αργεντίνου) ξεκαθάρισε ότι θα χρειαστεί χρόνος, δείχνοντας ότι το ζήτημα δεν θα τελειώσει μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μάη.

Η θέση του Άρη είναι ξεκάθαρη, έχει καταθέσει πρόταση ύψους 1.5 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του αθλητή, γνωρίζει όμως ότι πρόθεση της Λας Πάλμας είναι να ανεβάσει το ποσό. Η ισπανική ομάδα είχε αποκτήσει το 80% των δικαιωμάτων του Γκαρσία έναντι καταβολής 400.000 ευρώ στην Ινστιτούτο. Είναι δεδομένο ότι θα βγει κερδισμένη από την όλη ιστορία, προσδοκεί ότι θα εισπράξει δέκα φορές περισσότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που επένδυσε, ήδη εξάλλου βρίσκεται στο τραπέζι η πρόταση του Άρη.

Οι Ισπανοί ονειρεύονται, ομοίως όμως και οι Αργεντίνοι της Ινστιτούτο η οποία διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του Ματέο. Με νέο δημοσίευμά της η «mundod.lavoz.com.ar» αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκαρσία, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι μπορεί να εξοικονομήσει ένα ποσό περί του ενός εκατομμυρίου ευρώ. «Στο ιδανικό σενάριο πώλησης του Ματέο Γκαρσία έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ, η Ινστιτούτο θα εισπράξει ένα εκατομμύριο», έγραψε συγκεκριμένα.

Η Ινστιτούτο θα εισπράξει 1.5 εκατομμύρια ευρώ και από την πώληση του Ματέο Κλίμοβιτς στη Στουτγάρδη, αλλά το μυαλό της είναι περισσότερο στον Πάουλο Ντιμπάλα καθώς διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης και στην περίπτωση του Αργεντίνου. Διαβάζει τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου περί πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 100.000.000 δολαρίων (σ. σ. η Ινστιτούτο θα εισπράξει 2.5 εκ. αν ο παίκτης πουληθεί 100) και ονειρεύεται χρήματα. Μάλιστα, το ιδανικό σενάριο για τον Γκαστόν Ντεφαγκότ (πρόεδρος της Ινστιτούτο) είναι να έχουν ολοκληρωθεί και οι άλλες δύο πωλήσεις πριν τις εκλογές της 30ης Ιουνίου καθώς σ’ αυτήν την περίπτωση δεν θα έχει αντίπαλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα