To «ευχαριστώ» του Βιεϊρίνια στον Δρ. Νορόνια (pic)

To «ευχαριστώ» του Βιεϊρίνια στον Δρ. Νορόνια (pic)

To «ευχαριστώ» του Βιεϊρίνια στον Δρ. Νορόνια (pic)

bet365

Ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του «μήνυμα» στον διακεκριμένο γιατρό, Ζοζέ Κάρλος Νορόνια, που μαζί με τον γιατρό του «Δικεφάλου», Μανόλη Παπακώστα έκαναν την επέμβαση στο γόνατό του.

Αναρτώντας μια σχετική φωτογραφία από το δωμάτιο της κλινικής, όπου νοσηλεύεται, ο Αντρέ Βιεϊρίνια είπε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram το δικό του «ευχαριστώ» προς τον Βραζιλιάνο ορθοπεδικό, που για δεύτερη φορά μετά το 2013, ήταν αυτός που συ συνεργασία με τον επικεφαλής του ιατρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, Μανόλη Παπακώστα, ανέλαβαν την επέμβαση αποκατάστασης του χιαστού και του μηνίσκου στο δεξιό γόνατο.

«Σε ευχαριστώ γιατρέ που φροντίζεις και το άλλο μου γόνατο», εκφράζοντας έτσι την ικανοποίηση του, που όλα πήγαν καλά», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Πορτογάλος αρχηγός των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα